AMD soğutucu takılmıyor

Benim soğutucuda daha bile fazla mesafe vardı. Kırılırsa kırılsın anasını be dedik bastırdık iki kişi. Kırılmadı senelerdir kullanıyorum. Ama anakartım çok hafif yamuk duruyor sanki bilemedim 🤣🤣

Yazdığım yöntemle denediysen ve hâla uzak geliyorsa anakartınla uyumsuzdur o zaman, en garanti yöntem bu çünkü veya soğutucu ayaklarını genişletmen vs. gerekiyor olabilir.
Evet hocam bende oyle dusundum nasi genisletebilirim.
Çok basit fanı sokeceksiniz...
Fanlık bi mevzu yok.
Benim soğutucuda daha bile fazla mesafe vardı. Kırılırsa kırılsın anasını be dedik bastırdık iki kişi. Kırılmadı senelerdir kullanıyorum. Ama anakartım çok hafif yamuk duruyor sanki bilemedim 🤣🤣
Bi foto atsana kanka işlemcin pestil olmuş olabilir .d

Evet hocam bende oyle dusundum nasıl genisletebilirim?

Fanlık bir mevzu yok.

Bir fotoğraf atsana kanka işlemcin pestil olmuş olabilir .d.

Bende akşam aldım Rampage ıceberg marka takılmasına imkan yok aynı şekilde. Öyle bir güç uyguladımki aklınız durur. Kasadan söktüm sakin bir şekilde videoları izledim nasıl olduğunu anladım 2 pin birbirinden farklı kılavuzda belirtmiş belirttiği ilk pini taktım hafif yatırarak. Sonra diğer pine geçtim hatta vidaları bile gevşek bıraktım rahat takılsın sonra sıkarım diye. Bu halde bile pinin takılması için 3 cm boşluk kaldı o kadar güç uygulamama rağmen tırnakların deliğini bırak üstüne bile yetişmedi. 2 saat 20 dakika boyunca sadece bununla uğraştım. Uyguladığım gücü hayal bile edemezsiniz. İzlemediğim video denemediğim şekil danışmadığım insan kalmadı ama maalesef takılmıyor. Forumda konu bile açtım bana da sağ olsun arkadaşlar aynı tavsiyeleri verdi. En son Vatan Bilgisayar'a götürüp montaj yaptırmayı düşündüm ama oradaki elemanları tanıyorum yıllardır emin olun ben kadar bilmiyorlar versem kesin kırıp dökerler. Parçalanmış halde elime tutuştururlar ne yapacağım bilemedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı