AMD stabil WHQL sürücü ne zaman yayınlar?

alperenht

Decapat
Katılım
30 Aralık 2021
Mesajlar
614
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Marvel's Spider-Man destekli 22.8.1 driver çıktı ama beta. İnanılmaz drop yiyorum masaüstünde olsun oyunda olsun. Stabil sürücü ne zaman çıkar Marvel's Spider-Man destekli? NVIDIA hemen ilk gün çıkarmış WHQL sürücü.
 
Microsoft onaylı sürüm ne zaman çıkar bilemeyiz. Masaüstünde drop yemeni anlamadım ben. Bunun ekran kartı sürücüsünden olduğunu düşünüyorsun ama başka bir sorunun da olabilir. Masaüstünde droptan kastın fare hareketlerinde takılma ise sorunun başka bir şey olma ihtimali var. Önceki sürümlerde yapmıyormuydu drop ?
 
Microsoft onaylı sürüm ne zaman çıkar bilemeyiz. Masaüstünde drop yemeni anlamadım ben. Bunun ekran kartı sürücüsünden olduğunu düşünüyorsun ama başka bir sorunun da olabilir. Masaüstünde droptan kastın fare hareketlerinde takılma ise sorunun başka bir şey olma ihtimali var. Önceki sürümlerde yapmıyor muydu drop?

22.7.1 de aynı şekilde drop yiyordum o driver da WHQL değil. En son 22.6.1 geri döndüm son WHQL sürüm hiçbir sıkıntı yok.
 
Kısa da sürebilir uzunda sürebilir. AMD sürücü konusunda Nvidia'ya oranla aşırı geri. Stabil bir sürüm bulursan sakın yükseltme.
 

Geri
Yukarı