Mehmet Ali Ç
Picopat
Daha fazla
Arkadaki plaka kaymış gibi duruyor onu sabitleyin ona göre atın vidaları.Arkadaşlar, fotoğrafta olduğu gibi vida yuvalarının ikisi daha yukarıda dururken diğer ikisi daha aşağıda duruyor. Bu normal mi? Herhangi bir kayma yok, değil mi?
Evet. Yan tarafını açıp plakayı tutun sonra soğutucuyu takın. Termal macun sürmeyi unutmayın.Hocam bilgisayarın sol tarafını açmamıştım. Plaka kaydıysa eğer fotoğraftaki iki vidayı çevirirsem açabilir miyim? Kusura bakmayın ilk kez kalkıştım bu temizleme işine, çok bilgim yok maalesef.
Evet. Yan tarafını açıp plakayı tutun sonra soğutucuyu takın. Termal macun sürmeyi unutmayın.
Aynen öyle. Nasıl yerinden aldıysanız öyle takıcaksınız.Kasanın yan tarafını açtım ve arkadaşların dediği gibi plaka kaymış. Bu plakayı paylaştığım ikinci görselde ki gibi mi takıyorum hocam? Dik bir şekilde.
Aynen öyle. Nasıl yerinden aldıysanız öyle takacaksınız.
Elinizle tutarsınız yada altına kitap felan koyabilirsiniz.Anladım, teşekkür ederim hocam. Peki, bilgisayarı yan yatırıp termal macunu sürdükten sonra soğutucuyu takarken bir elimle de arkadan plakayı mı tutayım düşmemesi için? En sonunda yan kapağı kapatırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.