Eki Görüntüle 2593885
Gaming Gen TR'den böyle bir sistem buldum. Sistemi kendime göre özelleştirdim. Bu haliyle 54.680TL. Sizce alınır mı?
Eki Görüntüle 2593885
Gaming Gen TR'den böyle bir sistem buldum. Sistemi kendime göre özelleştirdim. Bu haliyle 54.680TL. Sizce alınır mı?
PSU'yu değişin sorunlu diye biliyorum
Hocam benim de kafam oraya takılmıştı. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir PSU var mı?
Hocam baktım biraz dediğiniz gibi 4.500 lira civarında msi psu'lar var. Sizce sistemi demonte söyleyip yeni psu'yla ben mi montaj etsem yoksa kurulu söyleyip sadece psu'yu mu değiştirsem. Çok zorluk çıkar mı?Hocam çok çıkmak istemiyorsanız 3-4 civarına MSI veya NZXT Bronze 750W'lik PSU'lar var bu kasadaki PSU'nun sertifikası Bronze bile değil
Hocam baktım biraz dediğiniz gibi 4.500 lira civarında MSI PSU'lar var. Sizce sistemi demonte söyleyip yeni PSU'yla ben mi montaj etsem yoksa kurulu söyleyip sadece PSU'yu mu değiştirsem. Çok zorluk çıkar mı?
Hocam baktım biraz dediğiniz gibi 4.500 lira civarında MSI PSU'lar var. Sizce sistemi demonte söyleyip yeni PSU'yla ben mi montaj etsem yoksa kurulu söyleyip sadece PSU'yu mu değiştirsem. Çok zorluk çıkar mı?
Hocam baktığım model bu PSU'nun modüler olanıydı. Modüler olanla modüler olmayan arasında ne fark var?MSI MAG A750BN 750W 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply - Fiyatı, Yorumları bahsettiğiniz PSU buysa 3300 TL kaçırmayn bence
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.