Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.979 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #1 Merhaba, klasik AMD stok fanim var. Termal macun değişikliği için çıkarmaya çalıştım ama vidası çok fazla sıkılmış, donmüyorlar. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2024
Merhaba, klasik AMD stok fanim var. Termal macun değişikliği için çıkarmaya çalıştım ama vidası çok fazla sıkılmış, donmüyorlar. Ne yapabilirim?
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.955 Çözümler 15 9 Aralık 2024 #2 İyi ve tam oturan tornavida ile döndür gevşer. Artı 0 Eksi
Melih445 Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 239 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RX 6600 Dual V2 Ryzen 5 5500 16gb ram 500gb m2 ssd Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #3 Eymenz dedi: Merhaba, klasik AMD stok fanim var. Termal macun değişikliği için çıkarmaya çalıştım ama vidası çok fazla sıkılmış, donmüyorlar. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... sanirim güç gerekiyor baban falan çeviremezmi Artı 0 Eksi
Eymenz dedi: Merhaba, klasik AMD stok fanim var. Termal macun değişikliği için çıkarmaya çalıştım ama vidası çok fazla sıkılmış, donmüyorlar. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... sanirim güç gerekiyor baban falan çeviremezmi
KS KS Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.979 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #4 Tahao dedi: İyi ve tam oturan tornavida ile döndür gevşer. Genişletmek için tıkla... Gevşedi ama nasıl cikaracagimi tam anlamadım vidaları bayağıdır donduruyorum ama fan cikmiyor. Artı 0 Eksi
Tahao dedi: İyi ve tam oturan tornavida ile döndür gevşer. Genişletmek için tıkla... Gevşedi ama nasıl cikaracagimi tam anlamadım vidaları bayağıdır donduruyorum ama fan cikmiyor.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.955 Çözümler 15 9 Aralık 2024 #5 Haa, vidalar komple çıkmıyor zaten yaylı sistem o. Çek soğutucuyu gelir eline. Termal macundan dolayı birazcık güç uygula. Artı 0 Eksi
Haa, vidalar komple çıkmıyor zaten yaylı sistem o. Çek soğutucuyu gelir eline. Termal macundan dolayı birazcık güç uygula.
KS KS Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.979 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #6 Tahao dedi: Haa, vidalar komple çıkmıyor zaten yaylı sistem o. Çek soğutucuyu gelir eline. Termal macundan dolayı birazcık güç uygula. Genişletmek için tıkla... Sağ ol eve gidince deneyeceğim. Tahao dedi: Haa, vidalar komple çıkmıyor zaten yaylı sistem o. Çek soğutucuyu gelir eline. Termal macundan dolayı birazcık güç uygula. Genişletmek için tıkla... Hocam sağa sola da çeviriyorum çıkmıyor acaba vidalar cikartamadinmi çıktığını anlamanın bir yolu var mı döndürürken gıcırtı sesi geliyor. Son düzenleme: 9 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Tahao dedi: Haa, vidalar komple çıkmıyor zaten yaylı sistem o. Çek soğutucuyu gelir eline. Termal macundan dolayı birazcık güç uygula. Genişletmek için tıkla... Sağ ol eve gidince deneyeceğim. Tahao dedi: Haa, vidalar komple çıkmıyor zaten yaylı sistem o. Çek soğutucuyu gelir eline. Termal macundan dolayı birazcık güç uygula. Genişletmek için tıkla... Hocam sağa sola da çeviriyorum çıkmıyor acaba vidalar cikartamadinmi çıktığını anlamanın bir yolu var mı döndürürken gıcırtı sesi geliyor.
Melih445 Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 239 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RX 6600 Dual V2 Ryzen 5 5500 16gb ram 500gb m2 ssd Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #7 Eymenz dedi: Sağ ol eve gidince deneyeceğim. Hocam sağa sola da çeviriyorum çıkmıyor acaba vidalar cikartamadinmi çıktığını anlamanın bir yolu var mı döndürürken gıcırtı sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... kanka aynısını yaşadım bi kaç gün önce yemin ederim vidaların arkası boşta olmasına rağmen sağ sol yapıyorum çimento gibi yapışmış stok fanın macunu ben fön makinesinin en güçlü ayarında 3 saniye 4 saniye tuta tuta çıkardım sağ sol yapın ama Artı 0 Eksi
Eymenz dedi: Sağ ol eve gidince deneyeceğim. Hocam sağa sola da çeviriyorum çıkmıyor acaba vidalar cikartamadinmi çıktığını anlamanın bir yolu var mı döndürürken gıcırtı sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... kanka aynısını yaşadım bi kaç gün önce yemin ederim vidaların arkası boşta olmasına rağmen sağ sol yapıyorum çimento gibi yapışmış stok fanın macunu ben fön makinesinin en güçlü ayarında 3 saniye 4 saniye tuta tuta çıkardım sağ sol yapın ama
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.955 Çözümler 15 9 Aralık 2024 #8 Eymenz dedi: Sağ ol eve gidince deneyeceğim. Hocam sağa sola da çeviriyorum çıkmıyor acaba vidalar cikartamadinmi çıktığını anlamanın bir yolu var mı döndürürken gıcırtı sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... PC'yi açıp çıkar sonra kapat. Kuruduğu için yapışmıştır. Fön de olur. Artı 0 Eksi
Eymenz dedi: Sağ ol eve gidince deneyeceğim. Hocam sağa sola da çeviriyorum çıkmıyor acaba vidalar cikartamadinmi çıktığını anlamanın bir yolu var mı döndürürken gıcırtı sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... PC'yi açıp çıkar sonra kapat. Kuruduğu için yapışmıştır. Fön de olur.
KS KS Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.979 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #9 Tahao dedi: PC'yi açıp çıkar sonra kapat. Kuruduğu için yapışmıştır. Fön de olur. Genişletmek için tıkla... Tamam ilk onca alt vidaları gevsettim üstü sıktım alt taraf havaya kalktı o sayede yaptım ama işlemciyle birlikte geldi fan. Artı 0 Eksi
Tahao dedi: PC'yi açıp çıkar sonra kapat. Kuruduğu için yapışmıştır. Fön de olur. Genişletmek için tıkla... Tamam ilk onca alt vidaları gevsettim üstü sıktım alt taraf havaya kalktı o sayede yaptım ama işlemciyle birlikte geldi fan.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.955 Çözümler 15 9 Aralık 2024 #10 Sen yapıştırıcı falan mı sürdün oraya Artı 0 Eksi