AMD stok fan vidaları dönmüyor

Eymenz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prıme B450M-K 2
Amd Ryzen 5 5600
Galax Rtx 2060 Plus
Merhaba, klasik AMD stok fanim var. Termal macun değişikliği için çıkarmaya çalıştım ama vidası çok fazla sıkılmış, donmüyorlar. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haa, vidalar komple çıkmıyor zaten yaylı sistem o. Çek soğutucuyu gelir eline. Termal macundan dolayı birazcık güç uygula.

Sağ ol eve gidince deneyeceğim.

Haa, vidalar komple çıkmıyor zaten yaylı sistem o. Çek soğutucuyu gelir eline. Termal macundan dolayı birazcık güç uygula.

Hocam sağa sola da çeviriyorum çıkmıyor acaba vidalar cikartamadinmi çıktığını anlamanın bir yolu var mı döndürürken gıcırtı sesi geliyor.

Son düzenleme:
Sağ ol eve gidince deneyeceğim.

Hocam sağa sola da çeviriyorum çıkmıyor acaba vidalar cikartamadinmi çıktığını anlamanın bir yolu var mı döndürürken gıcırtı sesi geliyor.
kanka aynısını yaşadım bi kaç gün önce yemin ederim vidaların arkası boşta olmasına rağmen sağ sol yapıyorum çimento gibi yapışmış stok fanın macunu ben fön makinesinin en güçlü ayarında 3 saniye 4 saniye tuta tuta çıkardım sağ sol yapın ama

PC'yi açıp çıkar sonra kapat. Kuruduğu için yapışmıştır.

Fön de olur.

Tamam ilk onca alt vidaları gevsettim üstü sıktım alt taraf havaya kalktı o sayede yaptım ama işlemciyle birlikte geldi fan.😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı