AMD stok fanlarda termal macun var mı?

CrashTech

Megapat
Merhaba, tray işlemci aldığım için soğutucum yoktu bende bir 2. el sitesinden AMD stok soğutucusu aldım. Üstündeki termal macun iş görür mü kuruma tarzı bir şey yapmış olabilir mi? Üstüne hafif dokunduğum zaman parmak izi çıkıyor, farklı bir termal macuna gerek var mı? Yanlış bilmiyorsam soğutucu 5700X'e ait.

Merhaba, tray işlemci aldığım için soğutucum yoktu bende bir 2. el sitesinden AMD stok soğutucusu aldım. Üstündeki termal macun iş görür mü kuruma tarzı bir şey yapmış olabilir mi? Üstüne hafif dokunduğum zaman parmak izi çıkıyor, farklı bir termal macuna gerek var mı? Yanlış bilmiyorsam soğutucu 5700X'e ait.

Hocam vardır doğru. Fakat ürünü 2.el aldım demişsiniz. Ne kadar güvenilir üstündeki macuna o ayrı. Düşününce kötü ucuz bir macun tekrar sürülmüş olabilir vs. bunu bilemeyiz tabii ki de.

Hocam vardır doğru. Fakat ürünü 2.el aldım demişsiniz. Ne kadar güvenilir üstündeki macuna o ayrı. Düşününce kötü ucuz bir macun tekrar sürülmüş olabilir vs. bunu bilemeyiz tabii ki de.
5700X'in stok soğutucusu yok. Wraith Prism mi aldın, Wraith Stealth mi, Wraith Spire mi, Wraith Max mı?

Bu arada 2. el aldıysan macun sürülü olmayabilir aldığın kişi kullanmışsa.
Kodunu ve fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum. Aldığım kişi daha önce kullanmadığını söyledi. Macun da düzgün bir şekilde duruyor ama bilemedim.

Dosya Ekleri

• tempImageMSVFHI.png
    tempImageMSVFHI.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 111
  • tempImage0P0KP8.png
    tempImage0P0KP8.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 100
  • tempImageXW9Drj.png
    tempImageXW9Drj.png
    815,6 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:

Technopat Haberler