AMD stok soğutucu daha fazla temizlenmeli mı?

Net çekemedim ama sağ üstte gördüğün ince çiziklerden bahsediyorum en başta da vardı yapısal olarak böyle diyorsunuz anladığım kadarıyla.

Dosya Ekleri

• IMG_20250310_145550.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 20
Değerler yüksek iyi ama bana göre iyi değil işlemcim 3600 serisi kule tipi kullanıyorum ortalama 63-64 de çalışıyor, ne kadar az derece o kadar performastır hocam.
Bu aslında yanılgı oluyor. İşlemci kendini kısıtlayacak sıcaklığa ulaşmadığı sürece performans sorunu yaratmaz. Bende maksimum 65 derece alıyorum.

Net çekemedim ama sağ üstte gördüğün ince çiziklerden bahsediyorum en başta da vardı yapısal olarak böyle diyorsunuz anladığım kadarıyla.
Aynen.

Değerler yüksek iyi ama bana göre iyi değil işlemcim 3600 serisi kule tipi kullanıyorum ortalama 63-64 de çalışıyor, ne kadar az derece o kadar performastır hocam.

Öyle hocam ilgilendiğiniz için sağ olun olabildiğince sıcaklıklara dikkat etmeye çalışıyorum.

Bu aslında yanılgı oluyor. İşlemci kendini kısıtlayacak sıcaklığa ulaşmadığı sürece performans sorunu yaratmaz. Bende maksimum 65 derece alıyorum.

Aynen.

Tamamdır şimdi macunu süreceğim yardımınız için teşekkürler.

En son yaptığım montajda falan böyle sıkıntılar olmamıştı ama backplate düşerken montajı kolay hale getirmenin yolu var mı? Anakart kasaya montajlı çıkartmaya da üşeniyorum bütün bağlantıları sökmek vesaire gözümde büyüyor.

@MehmetWezon @Movansha

Son düzenleme:
Sökmene gerek yok zaten. Uzun bir tornavida ya da sarjlı tornavida yeter. Tutarken vidalarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…