AMD stok soğutucusu çıkarılıp SE 224 XTS nasıl takılır?

Spyhis

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
RAM
Gskill 2x8 16 GB 3600 MHz
Ekran kartı
RX 7900 XT
Anakart
B550M
İşlemci
R5 5600
Benim asıl sormak istediğim soru anakartın arkasında takılan soğutucuyu tutan alet çıkarılacak mı? Ve nasıl takılacağını söylerseniz sevinirim.

Evet bana lga göndermişler

Sığmıyor hocam stok soğutucununki ile deneyeceğim

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-28-20-03-28-022_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 25
Yazmıyor ancak bende var zaten ama ona uygun değil

Alırken am4 e uygun olduğu için almıştım

Ama değilmiş

Yemin ediyorum sizin yaşadıklarınızı ben de yaşadım, fakat şu an nasıl taktığımı unuttum. Kurcalayın gerçekten takarsınız.

Buldum

Evet buldum ancak 2 kişiye ihtiyaç var ya I arkaya nasil sabitleyeceğimi bilmiyorum

Öneriniz var mı nasıl sabitleyeceğim arkaya onu

Buldum

Evet buldum ancak 2 kişiye ihtiyaç var ya I arkaya nasil sabitleyeceğimi bilmiyorum

Hocam 2 kişiye ihtiyaç yok Ben de öyle düşünmüştüm fakat kasayı yatay olarak arkası yukarda kalacak şekilde yere yatırın, bir elinizi içerden bastırın, diğer vidaları da yukarıdan sıkın.

Buldum

Öneriniz var mı nasıl sabitleyeceğim arkaya onu
bir elinizle orayı sabit tutp diğer elinizle vidalama yapmanız lazım da yapabilirim diyorsanız bir deneyin.

Yok ben yine 2 kişi ile halledeyim herkese teşekkürler bu arada Allah'a
Razı olsun. Iyi akşamlar

Arkadaşlar fanı RAM tarafına mi takayım yoksa egzoz fan tarafına mı?

@3718Ahmet

@Olga666

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…