AMD sürücü hatası

Misstaken

Megapat
Daha fazla  
İyi geceler sosyal. Bu sabah bilgisayarı açtığımda bilgisayarımın ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir problemle karşılaştım. Bilgisayara format attım ancak bu sorun hala düzelmedi. Yaklaşık 1-1.5 aydır olan bir problem ancak AMD driver güncellemesi yaptığımda düzeliyordu. Bugün bilgisayarı her açtığımda siyah ekrana yaklaşık 3-4 kez geçiyor en sonda da alttaki hata raporu aracında yazan hatayı veriyor. Az önce sosyalde gördüğüm AMD Cleanup Utility ile bilgisayarı güvenli modda açıp bütün sürücüleri silip sıfırdan temiz kurulum yaptım ancak herhangi bir çözüme ulaşamadım. Aldığım bütün hata kodları ekte mevcuttur. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Bilgisayarımdaki ekran kartı: AMD RX580.

İşlemci: i5-9400F.

Annotation 2024-10-06 210513.png

Annotation 2024-10-06 210205.png

Annotation 2024-10-06 211040.png

ramazan hocam iyi akşamlar tekrardan. AMD 22.5.2 sürücüsünü kurdum ve şu an sorunsuz çalışıyor yardımların için teşekkür ederim. Eski sürücüyü kurarak bu sorundan kurtulabildim. MSI Afterburner sonuçlarımı da seninle paylaşıyorum. Önerdiğin bir değer varsa onu rica edebilir miyim? Tekrardan teşekkürler.

Eki Görüntüle 2324077
Değerler normal ekstra bir şey yapmana gerek yok, Driver time-out yersen GPU saatini AMD değerlerine veya daha aşağıya çekebilirsin.

AMD değerleri:
Boost Clock: 1340 MHz
ASUS değerleri:
Boost Clock: 1360 MHz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı