theRunner Femtopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar AMD driver üzerinde CS:GO için özel renk ayarı yapmıştım ama driver hata verince sildim. Ve o özel renk ayarı şimdi de masaüstünde kaldı yani ekran biraz sarı ve turuncu karışımı bir şey oldu. Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar AMD driver üzerinde CS:GO için özel renk ayarı yapmıştım ama driver hata verince sildim. Ve o özel renk ayarı şimdi de masaüstünde kaldı yani ekran biraz sarı ve turuncu karışımı bir şey oldu. Nasıl düzeltebilirim?
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2022 #2 Driveri tekrar indirip tam kurulum yapın. Ayarını tam hatırlamıyorum ama tüm kullanıcı ayarlarını sıfırlayarak yaptığı bir kurulum var. Artı 0 Eksi
Driveri tekrar indirip tam kurulum yapın. Ayarını tam hatırlamıyorum ama tüm kullanıcı ayarlarını sıfırlayarak yaptığı bir kurulum var.
M mk123 Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 479 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #3 Sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Artı -1 Eksi
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 12 Haziran 2022 #4 Sürücü kurulu mu şu an? Kuruluysa eğer Ekran > Özel Renk tikini kapatın. Artı 0 Eksi