AMD sürücü yüklerken hata

wiba

Centipat
Daha fazla  
Eski Driver'ımı DDU ile sildikten sonra RX580 ekran kartı için AMD'nin sitesinde bulunan 23.11.1 Recommended sürümünü yüklemeye çalıştım fakat "AMD yazılımı, ekran kartı sürücüsünün sisteminize yüklenemediğini tespit etti" hatası verip duruyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yerindeki bilgisayarımda halihazırda RX580 kullanıyorum ve desteği kesildi. 23.11.1 sürümü 2 farklı şekilde yayınlandı, 500 serisi için hiçbir optimizasyon ya da yeni bir yama geçerliliği yok. Sitesinde hala son sürücü 31 Ağustos olarak gözüküyor. Konudaki yanlış bilgi olarak işaretlenen mesaj için yazıyorum.

İş yerindeki bilgisayarımda halihazırda RX580 kullanıyorum ve desteği kesildi. 23.11.1 sürümü 2 farklı şekilde yayınlandı, 500 serisi için hiçbir optimizasyon ya da yeni bir yama geçerliliği yok. Sitesinde hala son sürücü 31 Ağustos olarak gözüküyor. Konudaki yanlış bilgi olarak işaretlenen mesaj için yazıyorum.

Şimdi fark ettim,

Ana sürücü RN-RAD-WIN-23-11-1 ismiyle çıkmış,

Polaris ve Vega kartlar için RN-RAD-WIN-23-11-1-POLARIS-Vega ismiyle bir sürücü yayınlamışlar.

Yine de desteğini kestiği doğru bir ifade olmaz. En azından bu yamada RX 580'le CS2 oynarken yaşanan kısa süreli bozulmaların düzeltildiği yazıyor. Bu bir optimizasyon değil mi?

Şimdi fark ettim,

Ana sürücü RN-RAD-WIN-23-11-1 ismiyle çıkmış,

Polaris ve Vega kartlar için RN-RAD-WIN-23-11-1-POLARIS-Vega ismiyle bir sürücü yayınlamışlar.

Yine de desteğini kestiği doğru bir ifade olmaz. En azından bu yamada RX 580'le CS2 oynarken yaşanan kısa süreli bozulmaların düzeltildiği yazıyor. Bu bir optimizasyon değil mi?
Karta sürücü gelmiyor ki. 23.8.2 hala yüklü bende. En son 3 4 ay önce sürücü gelen karta destek var mıdır sence?

Moderatörler fevri biraz, neyse güme gitmeyelim:D

23.8.2 sürümünü hatasız bir şekilde yükledim fakat bu sefer farklı bir hata alıyorum.
"PA-300"

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    7 KB · Görüntüleme: 34
Software uygulamasını kaldır, sürücüyü baştan kur uygulama ile beraber.
DDU ile kaldırdım. 23.8.2'yi yükledim fakat tekrardan PA-300 hatası alıyorum
Aygıt Yöneticisinde ise ekran kartı sarı ünlem ile gösteriliyor (Oradan güncelleme yapmayı denedim fakat hata veriyor.)

Aygıt yöneticisinde ise şu hata mevcut ;

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    12,5 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Geri
Yukarı