AMD sürücü zaman aşıma uğradı veya siyah ekran

Shaulida

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba son 1 2 haftadır çok sık başıma gelen bir olay hakkında danışmak istiyorum bilgisayarda video izlerken veya ekran kartını kullanan herhangi bir işlem yaptığımda sık sık AMD sürücüm crash veriyor veya ekran tamamen donup siyah ekrana düşüyor ve öyle kalıyor reset atmadan düzelmiyor. Ekran kartım RX560 ve güncel driver kurulu. Bu sorun günde 1 kere oluyor ve PC'yi yeniden başlatınca tekrarlamıyor.

Sorunun yazılımsal olma ihtimali var mi sizce yoksa ekran kartım son günlerini mi yaşıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir eleman çözüm yapmış, belki işinize yarar.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve AMD'nin sitesinden en güncel WHQL sürümünü kurun o öyleyse 20.11.2 sürümünü kurun.

Ekran kartı biosu güncellemek riskli bir işlem ve ayrıca rehberde ki sitede ekran kartı modelimi tam olarak bulamadım bende ki 4 gb'lık versiyon fakat sitede 2 gb'lık mevcut
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve AMD'nin sitesinden en güncel WHQL sürümünü kurun o öyleyse 20.11.2 sürümünü kurun.

Sitesinden WHQL versiyonunu kontrol ettim bende de halihazırda o sürüm mevcut daha eski bir sürüm ile denemeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…