Batuhan Deveci
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Metro Exodus oyununa başlayacaktım. New game açtım. Sinematik geçtikten sonra kontrolü bana verdi ve oyun kasıyor gibi geldi. Ben enchanced sürüm indirmiştim RTX açıkmış. Ayarlardan kısmak istedim. Oyunu yeniden başlattım ve sinematiği tekrar izlemek için tekrar New game açtım. Sinematiğin ortasında oyun takılıyor (hep aynı yerde). Daha sonra oyundan atıp hata veriyor. Hata da sürücü zaman aşımına uğradı gibi bir şey. AMD Software'den geliyor hata bildirimi de. Bu hatadan hemen sonra da PC komple donuyor ve görüntü gidiyor. Mecbur güç tuşundan reset atıyorum. Tekrar açtığımda da ekran kartı sürücüsü silinmiş oluyor. En son sürümü indirip tekrar deniyorum, tekrar yeniden başlatıyorum. Metro'yu açıyorum aynı yerde tekrar donuyor ve devamında yine PC donuyor ekran kartı sürücüsü siliniyor. Denemek için Elden Ring'e girdim bir sorun yok orada. Daha sonrasında uğraşmadım oyunu sildim. Belki diğer sürümünü indirip tekrar denerim. Şu an çözümden ziyade sormak istediğim ekran kartımda herhangi bir hasar oluşmuş mudur ya da bu hatanın sebebi donanımsal olabilir mi onu öğrenmek istedim. Şimdiden teşekkürler.