Çözüldü AMD sürücüleri hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Blackbeard2314

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB 3200
Ekran kartı
RX 6700
İşlemci
Ryzen 5 5600
1763544385746.png

Bugün durduk yere bu hatayı aldım. Biraz RDR2 oynadım, oyundan çıktıktan yaklaşık 5 dakika sonra AMD driver'ına tıklasam da açılmıyor ve bu hatayı veriyor. Sürücü yüklü ama yazılım açılmıyor. Splitwire'dan olabileceğini düşündüm, onu kaldırdım ama sorun devam ediyor. Herhangi bir güncelleme de yapmamıştım, otomatik güncellemeyi zaten kapatmıştım. Bunun nedeni ne olabilir, bilen var mı?

Çözüm
DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Çözüm
Eki Görüntüle 2607175

Bugün durduk yere bu hatayı aldım. Biraz RDR2 oynadım, oyundan çıktıktan yaklaşık 5 dakika sonra AMD driver'ına tıklasam da açılmıyor ve bu hatayı veriyor. Sürücü yüklü ama yazılım açılmıyor. Splitwire'dan olabileceğini düşündüm, onu kaldırdım ama sorun devam ediyor. Herhangi bir güncelleme de yapmamıştım, otomatik güncellemeyi zaten kapatmıştım. Bunun nedeni ne olabilir, bilen var mı?
Hocam DDU indir, driver kaldır tekrar kur.

Hocam sorun bende de vardı ve windows update ile alakaliydi. Windows 10 kullanıyorum ve destek kesildi. Sürekli kendisi bir şey indirip onboard ekran kartını siliyordu onun yerine microsoft temel grafik kartı kuruyordu. Bundan kaynaklı da bu hatayı alıyordum. Sorunu ise düşük bir sürüm indirerek çözdüm. Sanırım amd ile ilgili bir sorun var.

Ddu ile kaldırıp kurdum 2 kez ve bu sorunumu çözmedi. O yüzden bu şekilde çözdüm ben. Hocam deneyin olmazsa benim dendiğimi deneyin.

Ek olarak DDU seçeneklerine girip en alttaki ayarı tikli yapın. Windows 10 kullanıyorsanız diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı