AMD sürücülerini düzeltti mi?

-Jwol-

Hectopat
NVIDIA fanboyları yüzünden AMD alamaz olduk, değişik değişik AMD'yi kötüleyecek yorumlar yaza yaza kafamızda soru işarete bırakmaya çalışıyorlar.

Sistem toplayacağım için ASUS ROG STRIX 2060 OC ile Sapphire RX5700 Pulse arasında kararsız kaldım, 2060'a bütçemi çok zorlasam alabilirim ancak 20.1.1 sürümünde gayet düzelttiklerini söylüyorlar ve ben AMD alsam Radeon ayarlarını ne yapsam WattMan hatası veya başka hata almam?

Gerçekten bu işten anlayanlar cevap verebilir mi?

Arada 400-500 TL fark var, RX5700 alıp geçin hocam.

Merhaba, düzeltmeseler bile stabil bir sürüm oluyor ona dönüp düzgün bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Ekstra olarak hazır olarak OC'li gelen kartlarda voltajı düşürüp performans kaybı yaşamadan sorunsuz kullanan arkadaşların da sayısı çok. Eğer bilgisayardan anlıyorsanız çözümler aslında genel olarak basit. Alıp hiçbir sorun yaşamadan kullanmak isteyen insanlar için NVIDIA daha iyi bir seçenek AMD'nin bu sürücü sorunları yüzünden. AMD umarım NVIDIA'yı son kullanıcının kullanım kolaylığında yakalar da gözümüz kapalı alabiliriz daha düşük fiyata aynı performanslı kartları.

Alabilirsiniz AMD kartlarda da sorun oluyor NVIDIA'da da. Teknoloji biraz şansa bağlı. Hem sorun çıksa iade edersiniz çok takılmayın. Hangisi ucuzsa onu alıp monitöre ve ekipmana asılın.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD performans olarak ne kadar önde olursa olsun yazılımsal olarak her zaman bir problem çıkartıyor.NVİDİA yazılım konusunda çok iyi ve her sürücüsü stabil olarak çalışıyor.Seçim sizin ama ben RX 5700 öneririm.

3 aydır RX 5700 XT Pulse kullanıyorum hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım.

Stabil alternatif sürüm kullanıp Asus'un kendi OC programını Wattman yerine kullanarak durumu azcık kurtarabilirsiniz sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…