AMD sürücülerini düzeltti mi?

Hafta sonu yeni gelen güncellemeyi yaptım sonra video çekemediğimi fark ettim ve oyunda biraz ağır geldi güncelleme sonrası, aklıma takıldı DDU ile güvenli modda silme yaptım, güncellemeleri kapatıp son sürümü temiz kurdum ve şu anda çok iyi, hiç bir sorun yaşamadım.

Temiz kurulum gerekiyor, üşenmemek lazım.

Hafta sonu yeni gelen güncellemeyi yaptım sonra video çekemediğimi fark ettim ve oyunda biraz ağır geldi güncelleme sonrası, aklıma takıldı DDU ile güvenli modda silme yaptım, güncellemeleri kapatıp son sürümü temiz kurdum ve şu anda çok iyi, hiç bir sorun yaşamadım.

Temiz kurulum gerekiyor, üşenmemek lazım.
Sürümün adı nedir?

İnşAllah Sapphire RX5700 alacağım yorumlarınız için teşekkürler Wattman hatası ile karşılasmassam harika olur ve Bazıları AMD CSGO da sıkıntı var diyorlar bende yoğunlukla GTA 5 ve CSGO oynuyacağım sıkıntı çıkarmı?

Wattman hatası gitti rx570 kullanıcısı olarak. Lakin şimdi de oyunlarda düşük fps almaya başladım kafayı yiyeceğim
Yeni konu açın.
İnşAllah Sapphire RX5700 alacağım yorumlarınız için teşekkürler Wattman hatası ile karşılasmassam harika olur ve Bazıları AMD CSGO da sıkıntı var diyorlar bende yoğunlukla GTA 5 ve CSGO oynuyacağım sıkıntı çıkarmı?
Hayır sıkıntı yaşamazsınız.

Driver çıktığı anda saniyesinde indirmek yerine 2-3 gün bekleyip sonrasında hatası vs. olmadığına emin olursanız indirin nvida kullanıyorum her zaman öyle yaparım şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı