"AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu" hatası

royalcıwe

Decapat
2 ay once bir bilgisayar topladım ekran kartım R7 240. Oyun oynarken ekran anlık gidiyor ve sonra tekrar geri geldiğinde bu hatayı alıyorum. Ekran kartı surucum güncel format atıp temiz kurulum da yaptık. Win 10 kullanıyordum Win 7'ye gectik hala aynı hatayı alıyorum. "AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu" hatası nasıl çözülür?

Dosya Ekleri

• download.jpg
    download.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
2 ay once bir bilgisayar topladım ekran kartım R7 240. Oyun oynarken ekran anlık gidiyor ve sonra tekrar geri geldiğinde bu hatayı alıyorum. Ekran kartı surucum güncel format atıp temiz kurulum da yaptık. Win 10 kullanıyordum Win 7'ye gectik hala aynı hatayı alıyorum. "AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu" hatası nasıl çözülür?
- Ekran kartınızı mı O.C ladınız?
- Sıcaklık değerlerinizi söyleyin.

Zaten PC'ye format atıp temiz kurulum yapmıstım ısı 35.
GTA 5 falan oynadıgımda bu hatayı almıyorum, sadece Bluestacks gibi programlarda bu hatayı alıyorum.
Bilgisayarın fanlarını kapatan bir şey var mı diye bak hava akışı olsun ben de bu hatayı alıyordum 2 ay sonra ekran kartı yandı.
Fan calısıyor fanda sıkıntı yok, sıcaklık da iyi, düsük grafikli oyunlarda yapıyor mesela Bluestacks'da PUBG Mobil oynuyorum o zaman hatayı alıyorum.
DDU ile sürücülerinizi silip baştan kurun. Bir de MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerini kontrol eder misin ?
Sıcaklık değerine bakıyorum CPU Temperature 36 derece diyor aynısından bir tane daha var o da 40 derece fan hızı %30 sizce artırmalı mıyım?

Nasıl 3000 RPM'e arttırabilirim? MSI Afterburner'da artırmayı denedim o zaman bir arıza nedeniyle eski ayarlara donuldu diyor.

Bilgisayarım yeni zaten icini bi acıp baktım o kadar da tozlu değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı