Youtube.Desteksiz Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #1 Selam millet, AMD arayüzünde stres testi var biliyorsunuz. Stres testini 60'a ayarlayıp başlatıyorum 30 civarına kadar gelip iptal ediyor ve "stres testi başarısız" diye bir bildiri çıkıyor. Bir fikriniz var mı?
Selam millet, AMD arayüzünde stres testi var biliyorsunuz. Stres testini 60'a ayarlayıp başlatıyorum 30 civarına kadar gelip iptal ediyor ve "stres testi başarısız" diye bir bildiri çıkıyor. Bir fikriniz var mı?
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.314 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Eylül 2022 #2 O stres testi sorunlu hocam çoğu insan hata almış eğer stres testi istiyorsanız AIDA64 kullanın. Artı 0 Eksi
KS KS Youtube.Desteksiz Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #3 gods of 999 dedi: O stres testi sorunlu hocam çoğu insan hata almış eğer stres testi istiyorsanız AIDA64 kullanın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına yapılan stres testi gibi anakart' a da var mı ? Arıza tespiti gibi bir şey Artı 0 Eksi
gods of 999 dedi: O stres testi sorunlu hocam çoğu insan hata almış eğer stres testi istiyorsanız AIDA64 kullanın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına yapılan stres testi gibi anakart' a da var mı ? Arıza tespiti gibi bir şey
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.314 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Eylül 2022 #4 Youtube.Desteksiz dedi: Ekran kartına yapılan stres testi gibi anakarta da var mı? Arıza tespiti gibi bir şey Genişletmek için tıkla... Arıza tespit var mı bilmiyorum ama tüm bileşenleri 100/100 de kullanıyor. Anakart sıcaklığı vs. öğrenebiliryorsunuz. Artı 0 Eksi
Youtube.Desteksiz dedi: Ekran kartına yapılan stres testi gibi anakarta da var mı? Arıza tespiti gibi bir şey Genişletmek için tıkla... Arıza tespit var mı bilmiyorum ama tüm bileşenleri 100/100 de kullanıyor. Anakart sıcaklığı vs. öğrenebiliryorsunuz.