AMD Tabanlı HD 7950 Sistem Hakkında Görüşleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mertkahraman55

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben kendi başıma bir sistem topladım. Ama ben bilgisayardan fazla anlamam. Sizin bana tek diyeceğiniz şey bu topladığım kasa oyunları hangi çözünürlükte oynatır ve kasma yaşar mıyım?

Güç kaynağı: XP700 Gaming Edition 700 Watt

RAM: G skills 8 GB RAM 1600 MHZ CL9 1.5 volt

Harddisk: 3.5'' Seagate 1TB 64 MB cache 7200 rpm

Ekran kartı: Sapphire HD7950 Dual Core X GDDR5 384 Bit

Anakart: Asus M5A99X Evo R2.0 990fx/sb950 Am3+

DVD Writer: Samsung 24x DVD

İşlemci: Amd FX8320 3.5Ghz 16MB Cache 32 nm

Kasa: Cooler master Haf 932 Full Tower kasa

Arkadaşlar hepsini tek tek kendim yazdım. Siz de sisteme bakın ve uygun mu değil mi sölersiniz. Buradan mevsres kardeşime saygılarımı iletiyorum. Forumda hayatı benim konuları düzeltmek ile geçti :D:D:D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle RAM'ler 1866Mhz olmalı. Onları 1866Mhz olanlarla değiştir. Ve güç kaynağının 80+ sertifikası var mı çünkü bunu belirtmemişşin. Tabii benim tavsiyem bir de SSD alman yönünde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem toplama konuları açıp açıp terk ettiğiniz için yeni konu açmanız yasak! Buradan devam edin:

https://www.technopat.net/forum/mas...-fatal1ty-990fx-performansi-nasil-olur-2.html

Sürekli yeni konu açıp var olan konulara cevap vermediğiniz için 5 gün ceza aldınız. 5 gün size verilen tavsiyeleri değerlendirmek için yeterli bir süre olacaktır. 5 gün sonunda sağlıklı bir sistem toplayabilirsiniz.

Açmış olduğunu konuları profilinizden takip edebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı