AMD Tabanlı Sistem Tavsiyesi

cokutan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar AMD sistem toplamak istiyorum. Aslında ilk başta ucuz olması açısından Technopat'ta paylaşılan fiyat performans sistemini toplamayı düşündüm. Intel Pentium G3258 işlemcili olan sistemi, zaten çoğunuz görmüşsünüzdür. Neyse internette biraz daha gezindim ve performansından şikayetçi olan birçok kesim gördüm. AMD toplamaya karar verdim. Tabii ki o sisteme göre biraz fiyatı fazla kalıyor ama olmuşken iyisi olsun dedim. Toplamak istediğim sistem budur. Bu fiyatlara ya da daha aşağı fiyatlarda daha iyi performans alacağım bir sistem toplayabilir miyim? Son çıkan oyunları oynayabilmek istiyorum. Özellikle CS:GO'da 150 FPS ve üzeri almak istiyorum. Sistem veya parça önerilerinize açığım ve bu konudaki bilgim 3 günlük incelemelerden ibaret. Derseniz ki Intel P G3258 sistemin işini görür, onu da toplayabılırım. Görmeyenler için;

1.Sistem TUTARI 2500 TL
  • İntel Pentium G3258 3.2GHz
  • Asus H81M-PLUS
  • Asus GTX 750 Ti OC
  • Kingston V300 120GB SSD
  • Seagate 1 TB 7200 RPM
  • Kingston 16 GB RAM 1600 MHz
  • Cooler Master 420W CMP351
  • BenQ 21.5 RL2240H 1ms
2.Sistem AMD TUTARI 3171 TL
pc2.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki g3258' li sistemi kurmamı önerirmisiniz.Sonuç olarak bayağı bir fiyat farkı var.CS:GO' da 150 fps ve üzeri alabilirmiyim ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı