Amd tabanlı sisteme nvidia ekran kartı

SuperSonic

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Seslendirmen
Merhaba değerli technopat sakinleri; Ben amd tabanlı bir sistem topluyorum. Resimde gördüğünüz işlemciyi ve anakartı aldım şu an. (FX 8350 işlemci / M5a97 2.0 anakart)
Bu sistem için Asus r9 280x ekran kartını seçtim fakat amd ekran kartlarının yazılım / güncelleme yönünden nvidia'ya göre zayıf olduğunu söylüyorlar. Sizce bu sisteme nvidia ekran kartı mı almalıyım amd mi?

Eğer nvidia derseniz r9280x'e karşılık gelen kartlar nvidia tarafında hangileridir? Ekran kartına 800-850 tl gibi bir bütçe ayırdım. Bu konuda detaylı bir yardım rica ediyorum sizlerden. Sadece "bu iyi bunu al" şeklinde yazmayın lütfen. Anlattıklarıma göre bir tavsiyede bulunun. Teşekkürler.

sistem.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280X'in nVidia tarafındaki rakibi tahminen GTX 770 olabilir. İkisi arasındaki karşılaştırmayı bu makaleye göre ( AMD Radeon R9 280X vs Nvidia GeForce GTX 770 review | pcpro ) GTX 770 küçük bir farkla kazanıyor. Ama sonuç olarak fiyatların sürekli değiştiği piyasada hangisini daha avantajlı bulursanız onu alın diyor yanlış çevirmediysem.

İşlemciyi almamış olsaydın 8320 al aradaki farkı ekran kartına ekle diyebilirdim. Ama aldıysan hayırlı olsun demek düşer. Kolay gelsin. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı