Hocam ben AMD sever olarak zaten Intel önerdim ve fikirlerimi yazdım. Bu arkadaşa laf anlatamazsınız boşverin boşuna uyarı alacaksınız konuya yanıt atamayacaksınız. Şu işi Vatan millet meselesine çevirenlere en güzel cevap susmaktır. 9900K en iyi en yüksek FPS veren işlemcidir, ancak ondan %10'dan düşük fark ile yine çok yüksek FPS veren ve total olarak %50 daha güçlü bir işlemcinin aynı fiyatta olduğunu belirttim ben o kadar. Tercih meselesi.@@actanonverba
Çok teşekkür ederim. Turbo Boost teknolojisi ile yapıldığını biliyordum. Yanlışmış. Hala 1080P in konuşulması bana tuhaf geliyor.
@@Silinen üye davranışın edep dışı. Bu şekilde davranamazsın kimseye. @@Silinen üye @@actanonverba
Arkadaşlar gezdiğim forumlardan sadece TR forumlarında böyle kavgalara denk geldim. Nedendir bilmiyorum ama forumların hepsinde AMD hakkında eleştiri yapmak imkansız. Intel'i övmek tartışma sebebi. Glorfindel arkadaşa sadece şu konuda hak veriyorum. Intel'in tek çekirdekte yaptığını AMD 8 çekirdekte yapabildi. Şunu da eklemek isterim. O Benchmark testlerinin yapıldığı oyunlar yapım aşamasında belirlenen firmalarla yapılan sözleşmeler doğrultusunda yapılıyor. Bir oyun Intel ile anlaşmalı onun mimarisine uygun yapılmıştır. Diğer oyun ise AMD mimarisine uygun yapılmıştır. Buralar bizim insanlığımızın göstergesi yerler olması gerekirken afedersiniz ama hayvani iç güdülerimizle hareket etmeye devam ediyoruz. Intel mi şurası iyi şurası kötü, AMD mi şurası iyi şurası kötü demeliyiz. Vezselam
Son düzenleyen: Moderatör: