AMD Tabanlı vs Intel Tabanlı Sistem

Sence Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    89
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AMD Gains Significant GPU Market Share from NVIDIA - Market Realist İçeriğe bak bakalım bi. Baya bir eşitlenmiş be kardeşim, yarısı kadar pay alamamış bile. 😄 Kendinizi böyle komik durumlara artık daha fazla düşürmeyin. Olmayan şeyin varlığına inanmış olman üzücü ayrıca "RX570 hakkında hiç sorunla karşılaşmadım" dediğini de kaydettim lazım olacak. 😊 Cehalet kötü bir şey tabi. @actanonverba sende çok rahatsız oluyorsan ki çok normal olman körler sağırlar birbirlerini ağırlarken gerçekleri bu şekilde paylaşmam gıcığınıza gidiyor, basarsın engeli güzel kardeşim kafan rahat eder. Onun dışında boş yapma.
ben rx570 daha çok ekran kartı satıyor dedim inkar ettin, kaynak istedim gösteremedin, amd ekran kartı pazarında nvidiayı yakaladı dedim daha okuduğunu anlamayan biri olarak harici ekran kartı yüzdesini yolladın ama amd daha çok apuları tarafından bilinir ve ekran kartı pazarı sadece hariciden oluşmaz .yolladığın link sadece harici ekran kartlarını içeriyor ve gördüğün üzere onda da amd yükselişte ki bu amdnin daha çok ekran kartı sattığını gösterir. Daha dediğinin arkasında duran kaynak bulamayan kendini zeki sanan ama sadece başkalarına hakaret edip dediğini doğru kabul ettireceğini zanneden bir birey olarak sizi wccftech yorum sekmesine davet ediyorum. orada kendi seviyenizde çok arkadaş elde edebilirsiniz, buralarda harcanmayın. bozuk monitörü de ekran kartı hatası diye yollayan seni orada intel ve nvidia fanboyları çok sevecektir. umarım sizi bilgilendirmeyi başarabilmişimdir. bir daha da körler ve sağırlar diyerek hem technopat sosyal kullanıcılarını, hem de engelli kardeşlerimizi rencide edebilecek kelimeler kullanmamanı ciddi bir şekilde tavsiye ediyorum. adap kurallarını öğrenmenizi tavsiye ediyorum.

AMD total GPU market share exceeds Nvidia bu da pazar yüzdesi kaynağım.

@AzureDragon Belli ki senin İngilizce namına hiçbir fikrin yok. Gönderdiğim linki adam gibi incelersen. Fazla istemiyorum bak gibi diyorum. Adam gibi incelersen oranın çoğu kısmının AMD ve Nvidia'nın pazar payları ve satış oranları ile alakalı olduğunu görürsün. Hatta mesaj orada duruyor çok değil biraz bile İngilizcesi olan arkadaşlar bakarsa rahatlıkla anlayabilirler. Hani sokakta, şurada burada atıp tutuyorsun sallıyorsun da link var, mesajında hatta paylaşmışsın. Linkin içeriğini yalanlıyorsun. Arkadaş, adam linke tıklayıp okuduğunda yalancı olduğunu görecek. Hiç mi utanma yok sizde? Bu arada RX570 az satıyor dediğim kısmı alıntı yap burada göster adamsan. Konu pazar payı ise Nvidia açık ara farkla önde genel üretimden bahsediyorum. RX570'ten önce bu piyasada hiç mi fiyat performans ürünü kart üretilmedi sanıyorsun? 😄 Öyle bir yazıyorsun ki sanki dünyanın şu an en çok satan kartı RX570! 😄 RX570 sıradan bir kart kardeşim hayallerini yıkmak istemem fakat... RX570'i ilginç kılan şey diğer kartlardan kat ve kat fazlası arıza kaydı alıyor olması. İstersen bu konuyu etiketle birde Recep Baltaş ile tartış. Bakalım o ne diyecek sana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım senin satış yüzdelerinden haberin olmadığı bellide bu kadar kesin konuşman üzücü. Evrensel ve Türkiye'deki satış yüzdelerine bak öyle gel.
Burada ben RX570 Türkiye'de şu anda en çok satan kart dediğimde bunu yazmışsın daha ne bekliyorsun acaba? Benim bilgisiz olduğumu ima etmeye çalışmışsın ama hala oran yok kaynak yok bekliyoruz. Büyük sitelere ve satıcılara bak bakalım hep en çok satan hangi kart.
Senin yolladığın linkte AMD HARİCİ ekran kartı pazarında payını %10 yükselterek %32'ye çıktı yazıyor ve dünya genelinde yıl bazında PC için ekran kartı satışının %10 düştüğü yazıyor. Sen daha okumayı bilmiyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı