DisplayPort ile kullandığım bilgisayarı bugün açtığımda bu hata ile karşılaştım. HDMI ile bağlantı yaptığımda ekran sorunsuz bir şekilde açılıyor. DisplayPort ile bağlantı olmuyor sorun ne olabilir?
Hepsini güncelledim sorun halen devam ediyor. Ama HDMI hiçbir sıkıntı yok acaba sorun DisplayPort kablsunda mı sorun var? @MF DisplayPortu takdığım anda Windows hep hata veriyor. @MF Sorununun Windows updateden dolayı olduğunu düşünüp sistemi geri yükledim ve sorunum çözüldü. Konuyu kapatabilirsin.
Farklı bir kablo ile denemeni öneririm, eğer aynı sorunu yapar ise farklı bir monitör ile dene, yine aynı sorunu yapar ise ekran kartının çıkışlarında bir sorun olabilir.
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Monitörde DP ayarı varsa bunu değiştirin. 1.2 ise 1.1 yapın mesela. Sorun devam ederse DDU ile sürücüyü silin ve güncel sürümü kurun.
Olmadı monitörü fabrika ayarlarına da alabilirsiniz.
Monitörde DP ayarı varsa bunu değiştirin. 1.2 ise 1.1 yapın mesela. Sorun devam ederse DDU ile sürücüyü silin ve güncel sürümü kurun.
Olmadı monitörü fabrika ayarlarına da alabilirsiniz.
Monitörde DP ayarı değiştirme diye birşey yok. Monitör ayarınıda sıfırladım değişen olmadı. AMD ekran sürücüsünü kaldırıp yüklemiştim ama DDU ile yapmamıştım bide onla deneyeceğim.