AMD uyumlu beyaz anakart önerisi

Leloxa

Centipat
Katılım
8 Temmuz 2022
Mesajlar
49
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İnterior Architecture.
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem topladım 1-2 aydır kullanıyorum sık sık. NZXT beyaz kasa, Corsair beyaz RAM, R5 5600 işlemci vesaire falan kullanıyorum beyaz hastalığım var diyelim :)

ASUS B550M-K adında bir anakart kullanıyorum fakat özelliklerinden ziyade dediğim gibi beyaz hastalığım olduğu için hem üst düzey bir anakart hem de şık, modern ve tatlı bir RGB aydınlatması olan anakart önerisine ihtiyacım var AMD uyumlu olacak tabii ki :)

Bir iç mimar olduğum içinde sosyal medyada projelerimi yayımlamak adına sistemimin kusursuz çalışmasına ihtiyacım var. Örneğin Wi-Fi desteğim yok flashback özelliği vesaire vesaire yok tabii bunlar etken değil sorunsuz çalışması için ama sağıma baktığımda kasamda ki o güzel görüntü huzurlu hissettirmesine ihtiyacım var.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim ve neden almam gerektiği konusunda da aydınlatırsanız çok sevinirim...
 
Tek seçenek ASRock B550 Pro4 muhtemelen. Ne kadar beyaz tartışılır ama bunun haricinde bahsettiğin çoğu kriteri karşılıyor. Ayrıca biraz daha ucuza, B550M Bazooka gibi daha iyi VRM kalitesine sahip kart alma imkanın var, sadece beyaz temalı olduğu için alt seviye bir kart alacağını belirteyim.

Screenshot_4.png
 

Geri
Yukarı