AMD uyumlu RAM Intel sisteme takılır mı ?

Hepiniz sağolun anakartın uyumlu RAM listesine bakacağım. Sonuçları tekrardan yazarım buraya.

Yahu arkadaşlar ne güldüm ya :D neyse konumuza gelecek olursak eski DDR2 RAM'lerde İntel ve AMD ayrımcılığı vardı. AMD RAM'ler daha ucuzdu. Şuanki DDR3 veya DDR4 RAM'lerde ayrımcılık yok. Eski DDR2 tip RAM'lerde var. 4 GB DDR2 800 MHZ ararsan sadece AMD uyumlu bulursun İntel bulman neredeyse imkansız. 2x2 yada 4x1 ya da 4x2 yapman gerekecek.
Anakartta bi tane ddr2 bi tane ddr3 slotu vardı o zaman ben ddr3 ram bakmaya başlasam iyi olur.Onuı için ayrı bi konu açmalıyım başka bi sorunum daha var :(

Hepiniz sağolun anakartın uyumlu RAM listesine bakacağım. Sonuçları tekrardan yazarım buraya.

Anakartta bi tane ddr2 bi tane ddr3 slotu vardı o zaman ben ddr3 ram bakmaya başlasam iyi olur.Onuı için ayrı bi konu açmalıyım başka bi sorunum daha var :(
Sadece DDR3 olup olmadığına bakma. Bir de anakartının maksimum kaç MHZ desteklediğine ve ona göre uygun MHZ RAM almanı tavsiye ederim. İstersen sorunun bunla alakalıysa buradan söyleyebilirsin.

Sadece DDR3 olup olmadığına bakma. Bir de anakartının maksimum kaç MHZ desteklediğine ve ona göre uygun MHZ RAM almanı tavsiye ederim. İstersen sorunun bunla alakalıysa buradan söyleyebilirsin.
Aslında evet anakart 1066 MHZ destekliyor ve piyasada nerdeyse yok bu ramler 1333 MHZ taksam çalışma ihtimali var mı ?

Bir de anakartının modelini öğrenebilir miyim ?
Yani takınca açılmama gibi bi sorun olmaz
Genelde olmaz. Nadiren mavi ekran hatası olur ama o da neredeyse imkansız ihtimaline yakın sadece 1333 yerine 1066 çalışır.

Arkadaşlar; Bana En yüksek Fps alabileceğim Sistemime uyumlu bir işlemci önerirmisiniz ?

Ram: 16 Gb
İşlemci: Amd 8150
Anakart: MSI 970 Gaming
Ekran Kartı: Nvdia 1060 X
Güç Kaynağı: 850 Plus

Win10 İşletim Sistemi Kullanmaktayım. Knight Online gibi bir oyunda bu sistemle 100 fps alıyorum.

Şirket bilgisayarım bu sistemin yarısı olmasına rağmen 300 400 fps alıyor sizce sebebi ne olabilir.

Şirket bilgisayarı:

Ram:8 Gb
İşlemci : Amd 8320
Ekran Kartı: Nvdia 750 Ti

Anakart Ve Güç kaynağı diğer sistemden daha düşük olmasına rağmen Fps olarak diğer pc nin 2 katı fps alıyor Sebebi nedir sizce.

Teşekkürler Şimdiden..

Arkadaşlar; Bana En yüksek Fps alabileceğim Sistemime uyumlu bir işlemci önerirmisiniz ?

Ram: 16 Gb
İşlemci: Amd 8150
Anakart: MSI 970 Gaming
Ekran Kartı: Nvdia 1060 X
Güç Kaynağı: 850 Plus

Win10 İşletim Sistemi Kullanmaktayım. Knight Online gibi bir oyunda bu sistemle 100 fps alıyorum.

Şirket bilgisayarım bu sistemin yarısı olmasına rağmen 300 400 fps alıyor sizce sebebi ne olabilir.

Şirket bilgisayarı:

Ram:8 Gb
İşlemci : Amd 8320
Ekran Kartı: Nvdia 750 Ti

Anakart Ve Güç kaynağı diğer sistemden daha düşük olmasına rağmen Fps olarak diğer pc nin 2 katı fps alıyor Sebebi nedir sizce.

Teşekkürler Şimdiden..
anladığım kadarıyla ekran kartı yeterince beslenmiyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı