Amd ve Intel tabanlı sistemden hangisi alınmalı?

Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Koordinatör
Arkadaşlar merhaba...

Uzun uğraşlar, takipler, tartışmalar sonucunda hem amd, hemde intel tabanlı 2 farklı sistem topladım.

Intel tabanlı sistemde anakartı Z serisinden seçtim. İleriye dönük olarak. Fakat işlemcim o.c. edilemeyen bir işlemci.
Bu sistemler arasında karar veremedim. Amd'mi seçmeliyim, yoksa intel mi?

Dipnot: Render, 3d, vs çalışmalar yapmayacağım. Genellikle oyun oynamak, video izlemek, ufak tefek amatör photoshop, real draw çalışmaları, playstation emülatörü çalıştırma, yeni işletim sistemi denemeleri için virtual pc kullanma, vb sıkıntı yaratmayacak işler yapacağım.
Screenshot_2014-11-19-00-40-12.png
Screenshot_2014-11-19-00-44-00.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanlış anlamayın sakın resimleri 2 kere eklemişsiniz düzeltirseniz daha sağlıklı olur bu arada şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam topladığınız sistemlerden Intel olanı daha iyi fakat alttaki sistemin avantajları daha fazla.
Not: GTX 970'de marka olarak MSI seçilmeli fakat stokta olmadğı için Evga ekledim. Asus modeller diğerlerine göre çok pahalı.
Not 2: Sistemlerinizde HDD göremedim. Eğer HDD eklenecekse Asus 21.5" VS229HA monitör seçilerek bütçe açılabilir.

Topladığım sistemin avantajları:
1- İşlemci daha iyi.
2- Soğutmasıyla ve sonu K ile biten işlemcisiyle O.C yapmaya uygun.
3- 23.6" ve 1 ms gecikmeye sahip monitör var.

Adsız.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı