AMD ve Intel'in Ekran Kartları Hakkında 2018 Yılı Planları Ne Olacak?

2018'de AMD mi Intel mi en iyi F/P ürünleri çıkaracak?

• AMD

Oy: 17 81,0%
  • Intel

Oy: 4 19,0%

• Oy verenlerin toplamı
    21
Nvidia nın artık 2000 serisine geçeceğinden bahsediliyordu bu sene başında. 1 sene geçti halen açıklanan birşey yok

Millete çatır çatır 1070/1080 Ti satıyorlar niye erkenden açıklama yapsınlar ki? Şubat 2018'e kadar bunları satar sonra başlarlar 2000 söylentilerine.

AMD'nin GPU ürünlerinde en büyük sorunlarından bir taneside, Donanımı en verimli şekilde kullanabilecek bi sürücü üretememesi. Ryzen mimarisine gelecek olursak, Tek çekirdek performansında hala 2. Nesil i7 işlemcileri anca geçebilmiş durumda. Haliyle R7 işlemcileri 8 çekirdek 16 izlek ile piyasaya sürdü. Kısaca şuandaki politikayla İNTEL'i tahtından sallar ama NVİDİA için aynı şeyi söylemek şuanda çok zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'nin GPU ürünlerinde en büyük sorunlarından bir tanesi de donanımı en verimli bir şekilde kullanabilecek bir yazılım üretememesi.
5 yıl geriden geliyorsunuz. AMD ve Nvidia'nn sürücü konusunda farkı yok. Ucuz FreeSync, iChill, Radeon Overlay, AMD Link ve modern arayüz sebebiyle AMD'nin daha önde olduğu bile söylenebilir.

5 yıl geriden geliyorsunuz. AMD ve Nvidia'nn sürücü konusunda farkı yok. Ucuz FreeSync, iChill, Radeon Overlay, AMD Link ve modern arayüz sebebiyle AMD'nin daha önde olduğu bile söylenebilir.
Sürücü denildiği zaman GPU yazılımının arayüzü mü geliyor aklınıza? AMD'nin kendisi bile kabulleniyor bu durumu zaten. 2017'nin ilk çeyreğinde bir blog yazısında daha iyi sürücüler çıkarılacağının sözünü vermişlerdi.

Yazılımın arayüzünü ekstra bir etken olarak koydum oraya zaten. Verecek cevap bulamayınca niye bir kısma odaklanıp mesajı çarpıtıyorsunuz? Her şeyi atıp saf sürücüye dahi baksanız (ki sizin o kadar detaylı bir yazılım bilginiz olduğunu sanmam) eşit gibiler. Bu saydıklarımla AMD öne çıkıyor. Kulaktan duyma eski bilgilerle mesaj yazmayın.

Yazılımın arayüzünü ekstra bir etken olarak koydum oraya zaten. Verecek cevap bulamayınca niye bir kısma odaklanıp mesajı çarpıtıyorsunuz? Her şeyi atıp saf sürücüye dahi baksanız (ki sizin o kadar detaylı bir yazılım bilginiz olduğunu sanmam) eşit gibiler. Bu saydıklarımla AMD öne çıkıyor. Kulaktan duyma eski bilgilerle mesaj yazmayın.
Kardeşim AMD kendisi kabulleniyor grafik sürücüsünün NViDİA'ya göre daha geride olduğunu :) Anlatamıyorum galiba.

Hayır, anlamıyorsun. Diğer mesajlarına da biraz baktım. En az 3 yıl geride kalmış bir şey söylemeden rahat edemiyorsun. Biraz güncel ol, araştır. Eski ve kulaktan duyma bilgilerle mesaj yazıyorsun. Güncel olarak nerede söylemiş öyle bir şey?

Hayır, anlamıyorsun. Diğer mesajlarına da biraz baktım. En az 3 yıl geride kalmış bir şey söylemeden rahat edemiyorsun. Biraz güncel ol, araştır. Eski ve kulaktan duyma bilgilerle mesaj yazıyorsun. Güncel olarak nerede söylemiş öyle bir şey?
3 yıl geriden geldiğim kanısına nasıl vardınız acaba?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı