AMD ve NVIDIA ekran kartları Hive OS'da görünmüyor

ejderfunk

Kilopat
Merhaba 3080-3080 Ti ve 2 adet RX 6600 XT kartım var ama ne hikmetse Hive OS önceden görmesine rağmen 1 haftadır kartları görmüyor. Mining oluyor ama kartlar Overview'da görünmüyor. Her şeyi sıfırdan silip kurdum SSD'ye format attım vs ama nafile. Şimdi de Windows'ta kazım yapıyorum ama ne hikmetse 2. RX 6600 XT'yi takınca mining olmuyor sadece 1 tane ama 2 tane NVIDIA olursa Mining'de sıkıntı olmuyor çok ilginç sorunlar. Overview resimdeki gibi görünüyor.

Dosya Ekleri

• aaaa.JPG
    aaaa.JPG
    39,1 KB · Görüntüleme: 188
Son düzenleyen: Moderatör:
Anlattığınız şeyler ve görseldeki durum birbirinden farklı gibi. Görsele göre sizin riginiz hiveos'da gözükmüyor direkt. Eğer işçinin içine girdiğinizde bu şekilde gözüküyorsa ya rige taktığınız usbdeki conf dosyası farklı bir rige ait ya da riginiz direkt offline. Hiveos kurulumunda hatalarınız var gibi, özellikle confing bölümünde.

Anlattığınız şeyler ve görseldeki durum birbirinden farklı gibi. Görsele göre sizin riginiz hiveos'da gözükmüyor direkt. Eğer işçinin içine girdiğinizde bu şekilde gözüküyorsa ya rige taktığınız usbdeki conf dosyası farklı bir rige ait ya da riginiz direkt offline. Hiveos kurulumunda hatalarınız var gibi, özellikle confing bölümünde.
Bir çok kez kurdum hata almadım ama bu sefer ne yaptıysam kartlar görünmüyor işin ilginç tarafı kartlar görünmüyor ama fligh sheets te roketi tıklıyorum kartlar mininge başlıyor ve fan sesleri artıyor ama ayar vs yapamıyorum kartlar görünmediği halde. rig.conf dosyasını ana dizine atıyorum hatta 5-6 kez denedim. Farm wallet vs hepsini sildim tekrar oluşturdum ne yaptıysam nafile ama işin ilginç tarafı amd kartları taktığımda görünüyorlar nvidia görünmüyor miner değiştirdim nafile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı