AMD ve Nvidia Ekran Kartları için Performans (FPS) Arttırma

Furkan Görür

Megapat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Borsa
Bugün AMD Ekran kartları için oyunlardakı FPS i arttırma yöntemi diyelim videoyu çeken ben değilim ilk olaram benim sorunum böyledi. Battlefield 3 indirdim oyuna girdim En düşük ayarlarda 30 FPS veriyordu sistemim gayet iyiydi. ( 8 GB RAM, 3.2ghz amd 7650m 128bit 2 GB ) internette araştırdım ve AMD ekran kartları için bir yöntem buldum. Videodakı her şeyi yaptım şuan Battlefield 3 en yüksekte 30 FPS alıyorum. Bundan 1 ay öncede gta 5 indirmiştim araba sürerken kasıyordu sorununu bilmiyordum her şeyi denememe rağmen çözülmedi. Keşke silmeseymişim :( Bu AMD FPS ayarları %100 işe yarayacaktı neyse arkadaşlar. Siz de deniyebilirsiniz. Nvidia ekran kartları için de olabilir. Erkan kartınızın programın açın 3D ayarlarına girip her şeyi Performans yapın olacaktır. AMD Ekran kartı için video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 1 yıldır amd ekran kartımı kullanıyorum ve birçok oyunlarda hayal kırıklığı yaşadım. Eğer amd veya nvidia ekran kartı olupta yüksek çözünürlükte oynamanız gereken oyunları düşük çözünürlükte oynuyorsanız denemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia için aşağıdaki ekran görüntüsüne bakarak performans moduna alabilirsiniz.
Nvidia Control Panel Performance.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı