Furkan Görür
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Borsa
Bugün AMD Ekran kartları için oyunlardakı FPS i arttırma yöntemi diyelim videoyu çeken ben değilim ilk olaram benim sorunum böyledi. Battlefield 3 indirdim oyuna girdim En düşük ayarlarda 30 FPS veriyordu sistemim gayet iyiydi. ( 8 GB RAM, 3.2ghz amd 7650m 128bit 2 GB ) internette araştırdım ve AMD ekran kartları için bir yöntem buldum. Videodakı her şeyi yaptım şuan Battlefield 3 en yüksekte 30 FPS alıyorum. Bundan 1 ay öncede gta 5 indirmiştim araba sürerken kasıyordu sorununu bilmiyordum her şeyi denememe rağmen çözülmedi. Keşke silmeseymişim
Bu AMD FPS ayarları %100 işe yarayacaktı neyse arkadaşlar. Siz de deniyebilirsiniz. Nvidia ekran kartları için de olabilir. Erkan kartınızın programın açın 3D ayarlarına girip her şeyi Performans yapın olacaktır. AMD Ekran kartı için video:
Ben 1 yıldır amd ekran kartımı kullanıyorum ve birçok oyunlarda hayal kırıklığı yaşadım. Eğer amd veya nvidia ekran kartı olupta yüksek çözünürlükte oynamanız gereken oyunları düşük çözünürlükte oynuyorsanız denemenizi tavsiye ederim.
Ben 1 yıldır amd ekran kartımı kullanıyorum ve birçok oyunlarda hayal kırıklığı yaşadım. Eğer amd veya nvidia ekran kartı olupta yüksek çözünürlükte oynamanız gereken oyunları düşük çözünürlükte oynuyorsanız denemenizi tavsiye ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: