AMD ve NVIDIA görüntü farkı

Yer
Kayseri
Daha fazla  
Şöyle başlamak istiyorum ki yeni ekran kartı siparişi geçtiğim için elimdeki AMD kartını satmıştım. Kenarda yılların tozunu almış bir 9400GT kartım vardı onu taktım yeni kart gelene kadar ama sanki gözlerim rahatladı yani nasıl söylesem bilemiyorum. HD 7870 kullanıyorken Ultra ayarlarda LOL oynuyordum ve bugün 9400GT'yi taktığımda LOL en düşük ayarlarda olmasına rağmen daha böyle soft geldi daha güzel renkler yani bilmiyorum sanki 7870 ile aynıydı kalitesi görüntünün, bunu yaşayan veya bu farkın farkında olan var mı?
RX 580 siparişini iptal edip GTX 1650 alayım diyorum. Zaten uzun sürdü bundan sonrası da beklenir yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük ayarlar tatlı gelmiştir sana Elbette NVDIA'nın güncel grafik yongalarında desteklenen güncel görüntü teknolojileri, yenilikleri var; AMD'nin önünde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz bu noktada ancak sen 9400GT'den bahsediyorsun. Bu sebeple görüntü kalitesi anlamında bir fark olmaz, performans olarak fark olur. Düşük ayarlar hoşuna gitmiştir hepsi bu.

Ayrıntı olmayınca gözü yormamıştır hocam, yine de aklınız takılacaksa 1650 alabilirsiniz.

Aralarında fark var ama bu bir bakışta görebileceğiniz fark değil. Daha çok gölgelerde vs. çok küçük farklar oluyor ki bu farklar sizin dediğiniz kadar etkilemez hatta hiç etkilrmez. Görüntüde devasa fark yaratmıyor.

RX580 inanılmaz bir fiyat performans kartı. kesinlikle almanızı tavsiye ederim. ayrıca dediğiniz şey çok saçma. yani süper mühendis falan değilseniz bu tip şeyleri anlayamazsınız çünkü donanım olarak elbette farklılık vardır, ama görüntü aynı görüntüdür sizin sorununuz psikolojik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…