AMD Vega 3 güç tasarrufu modunda çalışıyor

Abdullah60

Centipat
Yer
Tokat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim sistemimde 2 GPU gözüküyor fakat Vega 3 güç tasarrufu modunda çalışıyor ama ben Vega 3 ile daha fazla FPS alıyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?

Orada güç tasarrufu yazması Vega 3 ü güç tasarrufu modunda çalıştırdığı anlamına gelmiyor. Muhtemelen Vega 3, Radeon 530 dan daha az enerji tükettiği için windows onu daha tasarruflu buluyor ve önüne bu şekilde sunuyor. Vega 3 te daha yüksek FPS alıyorsan bence kalsın.

Bunlar da benim ayarlarım. Valorant ve Riot Games her şeyini Yüksek Performans'a aldım.
Sadece crash reportu güç tasarufu yaptım o,da zaten oyun crash yedirtme ve algılama programı.
Opera, Steam Discord gibi ana uygulamaları güç tasarrufu yaptım.
Bir gün detaylı, Steam, Discord, Opera gibi programların diskten detaylı bakıp ayar yapacağım tüm dosyalara.

Donanım fazla güç tükettiği için ısınıyor.
-Güç tüketerek performans artıyor.
-Ama sıcakladığı içinde performans düşüyor.
Yani senin sıkıntın bu ama benim ekran kartım maksimum. Otoda, 74 derece olduğu için performans düşüklüğü yok akisne 20FPS arttı.
-Özellikle unrealengine yani oyun motorunu yüksek performans yapınca fena iyi oldu. Denedim

Son düzenleme:
Gerçekten teşekkür ederim bu bilgiler için ama benim sıkıntımı anlamışsındır sen o yüzden ben güç tasarrufunda kullanmaktaydım ama sorunu az önce düzelttim Radeon 530 u devre dışı bırakarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…