AMD VEGA 56 ve 64 ön siparişte!

Orası öyle ama teknobiyotik RX 580'i bile 2000 küsür liradan satıyordu, VEGA 56 tahminim 500$+KDV gelir ülkemize firmalar ne kadar ekler bilmem.
Hemen üstte belirttim zaten okuyun bir zahmet yav. VEGA kartların Türkiye satış fiyatları açıklandı zaten.

VEGA 56 599 dolar+KDV, VEGA 64 ise (hava soğutmalı model) 699 dolar+KDV

Yani bu da demek oluyor ki 2000 liranın altında RX VEGA model olmayacak. Tahminimce VEGA 56 custom soğutmalı modeller de 2300-2400 lirayı bulacak.

Yorumunuza dikkat etmemişim, benim tahminim daha iyimser olmuş o fiyata miningciler alır muhtemelen.

Yorumunuza dikkat etmemişim, benim tahminim daha iyimser olmuş o fiyata miningciler alır muhtemelen.
İşlem gücü yüksek kartlar. Güç tüketimi yüksek de olsa madenciler kesin musallat olacaktır.

Açıkçası Vega 56'nın TDP değeri çok yüksek değil. Madenciler tarafından kapış kapış alınacağını düşünüyorum.

@Evie Frye Türkiye fiyatı da makul olsaymış keşke. 400 dolardan satışa sunulacağı söylenmişti ama oldu mu 600 dolar Türkiye'de hayal işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyattan kimse almaz.

VEGA bir hâyâl kırıklığı oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…