AMD VEGA 56 ve 64 ön siparişte!

Orası öyle ama teknobiyotik RX 580'i bile 2000 küsür liradan satıyordu, VEGA 56 tahminim 500$+KDV gelir ülkemize firmalar ne kadar ekler bilmem.
Hemen üstte belirttim zaten okuyun bir zahmet yav. :) VEGA kartların Türkiye satış fiyatları açıklandı zaten.

VEGA 56 599 dolar+KDV, VEGA 64 ise (hava soğutmalı model) 699 dolar+KDV

Yani bu da demek oluyor ki 2000 liranın altında RX VEGA model olmayacak. Tahminimce VEGA 56 custom soğutmalı modeller de 2300-2400 lirayı bulacak.

Hemen üstte belirttim zaten okuyun bir zahmet yav. :) VEGA kartların Türkiye satış fiyatları açıklandı zaten.

VEGA 56 599 dolar+KDV, VEGA 64 ise (hava soğutmalı model) 699 dolar+KDV

Yani bu da demek oluyor ki 2000 liranın altında RX VEGA model olmayacak. Tahminimce VEGA 56 custom soğutmalı modeller de 2300-2400 lirayı bulacak.

Yorumunuza dikkat etmemişim, benim tahminim daha iyimser olmuş o fiyata miningciler alır muhtemelen.

Yorumunuza dikkat etmemişim, benim tahminim daha iyimser olmuş o fiyata miningciler alır muhtemelen.
İşlem gücü yüksek kartlar. Güç tüketimi yüksek de olsa madenciler kesin musallat olacaktır.

@Evie Frye Türkiye fiyatı da makul olsaymış keşke. 400 dolardan satışa sunulacağı söylenmişti ama oldu mu 600 dolar :D Türkiye'de hayal işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı