AMD Vega 64 vs GTX 1080

HakanCicek

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni VEGA kartlar yakında Türkiye'ye gelecek. Ben de 7000 TL'nin altında monitör dahil olmayan bir sistem toplayacağım. Sistemimi kasım ayına kadar toplamayı düşünüyorum. Bir süre VEGA kartları bekledim. Sonunda çıktılar ama VEGA 64'ün TDP değeri beni çok etkiledi. Bu fiyata VEGA 64'ü mü yoksa GTX 1080 mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Liquid 64 peşine düştüğüm için en az 750W +80 Gold PSU peşindeyim. Bu yüzden PSU kısımlı biraz cebini yakabilir, normal 1080 alırken herhangi bir 500 +80 Sertifikalı PSU iş görürken Vega için giriş seviyesi TDP 300. Custom card olduğunu vesaire hesaba kat, işimiz zor :D

Belki şu şekilde düşünülebilir. Freesync destekli monitörler daha ucuz olduğu için fiyatı bir nebze düşürür. Bende askerden sonra toplayacağım bir şeyler ne yapacağım bilmiyorum.

Ben 1080 ile birlikte pg248q almayı duşünüyordum. Eper vega alırsam monitörün de fiyatı düşecek. Düşen fiyata da psu artırılabilir

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı