Arkadaşlar GTX 1070 ekran kartlı ve R7 1700 işlemcili bir sistem alacağım fakat AMD Vega ekran kartlarını bu çeyrekte çıkaracağını duyurdu. Sizce beklemeli miyim çıkacak ekran kartlarının fiyatları ortalama ne kadar olur ?
Bekle,
nedeni ise Nvidia'nın Gsync teknolojili ekranlar freesync 'li ekranlara göre çok pahalı.
%100 bekle. Yeni qdot ekranlar çıktı onlarda dahi ilk başta freesync teknolojisi var.
AMD fiyat/performans dengesinde ürün çıkartır ama GTX1080 ayarında kart gelmez. GTX1070 alacağına indirimleri takip edip GTX1080 bakmanı tavsiye ederim. Ben de GTX1070 bakarken bi baktım hepsiburada indirimi ile GTX1080 alıvermişim.
Bence de beklemelisin. @Asabi, güleyim bari. Daha geçen ay Technopat'ta videosu mevcut, Vega'nın bir modeli 1080'i geçiyordu. Lütfen gerçekçi yorumlar yapalım.
Bence de beklemelisin. @Asabi, güleyim bari. Daha geçen ay Technopat'ta videosu mevcut, Vega'nın bir modeli 1080'i geçiyordu. Lütfen gerçekçi yorumlar yapalım.
Neredeymiş o video ben de göreyim birlikte güleriz. AMD işlemci tarafında güzel geldi ama ekran kartı tarafında hala mevcut kartları allayıp tekrar piyasaya sürme peşinde. AMD HBM2 ramleri piyasaya çıkartmadan Nvidia ile kapışamaz. Vega çıktığında da GTX1070 ayarında olacaktır. Hevesin kursağında kalmasın gülerken.