AMD Vega Beklenmeli mi ?

Nereden biliyorsun? 1080'in rakibi olacağını söylediler.

Kesinlikle bekleyeceğim bir GPU. GTX 1080 almayı düşünüyordum, Freesync daha ucuz olduğu için hem, bir de AMD hoş ya

Bu Vega'nın time spy test sonucu;

Bu da GTX1070'in time spy test sonucu;

Kaynak wccftech.com
Bunlara bakarak gülmeye devam edebilirsin.
Daha önce RX480'i de GTX1070'e hatta GTX1080'e denk gelecek diye söylentiler çıkmıştı. Sonuç ortada.

Vega'nın tek bir modeli yok. Ayriyetten, bu testler oyun testlerini birebir yansıtmaz. Farklı testlerde farklı ekran kartları önde olabilir. Her GPU'nun alanında iyi olduğu bir test vardır.

Zaten verdiğim videoyu izlerseniz, 1080'in üstüne bir oyun performansı verdiğini görürsünüz.

RX Vega 10, RX Vega 11 diye 2 modeli var bilindik? Bir de Haziran'dan önce çıkma ihtimali var mı?

Kaç modele sahip olduğunu bilmiyorum ama Haziran'dan önce çıkmaz diye düşünüyorum.

@Asabi
Diss to Nvidia.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapmayın ya LYS'den önce toplamam lazım sistemi.

Beklenmeli elbette, en geç 2 ay içinde kartlar hakkında net bilgiler edinmiş olup, alınıp alınmayacağına karar vermiş oluruz.

Ben umutluyum, yalnız yüksek bütçeli arkadaşlar beklesin. Her kesime hitap edecek kartlar değil.

Kart çıktığı zaman hayal kırıklığına uğrayacaksınız. GTX 1070 de Battlefront'ta 4K 60fps veriyor. Vega'nın olup olacağı da o kadardır.
Sağa sola "Diss" atmakla kart daha iyi olmayacak.
Ekran kartı için wccf.com'u takip edin. Time spy testi yeni düşmüş mesela.
En detaylı ve güncel haberleri oradan bulabilirsiniz. Tabi ingilizce.

Vega nın performansını henüz bilemeyiz fakat AMD nin GTX 1080 ayarında bir kart çıkartacak gücü var. Fiyat / Performans oranı iyi olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…