AMD video ve ekran görüntüsü çekme kaldırıldı mı?

emreonbasi16

Hectopat
AMD ekran kartı driverinde video çekme, SS alma vs. vardı hatta yayın bile açılıyordu ama artık birkaç haftadır yok nedenini bilen var mı? Kaldırıldı sanırım bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bazı oyunlarda print screen ile SS alınmıyor AMD çok işime yarıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Alıntısı.PNG

Bundan bahsediyorsunuz sanırım.

Eki Görüntüle 1311418

Bundan bahsediyorsunuz sanırım.
Evet bundan bahsediyorum, bende bu vardı fakat driver güncelleme vs. yapmadım ona rağmen kayboldu birden. Kısayol tuşlarında da kayıtla alakalı hiçbir kısayol tuşu yok.
Hala duruyor. Eğer Windows otomatik olarak GPU sürücünü kurmuşsa o sekme kaybolabiliyor. 2-3 hafta önce falan başıma geldi.
Ddu ile driver silip tekrar mı kurmam gerek?

Evet bundan bahsediyorum, bende bu vardı fakat driver güncelleme vs. yapmadım ona rağmen kayboldu birden. Kısayol tuşlarında da kayıtla alakalı hiçbir kısayol tuşu yok.

Ddu ile driver silip tekrar mı kurmam gerek?
AMD sitesinden sürücü indirip kurun.
DDU da kullanabilirsiniz, direkt bu haldeyken de kurabilirsiniz size kalmış.

DDU ile driver silip tekrar mı kurmam gerek?

Evet DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücüsünü silin. Silmeden önce DDU'daki otomatik sürücü yüklemeyi engelleyi açın sonra silin.

Bu linkten sisteminize uygun olanı indirin.

AMD sitesinden sürücü indirip kurun.
DDU da kullanabilirsiniz, direkt bu haldeyken de kurabilirsiniz size kalmış.
Evet DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücüsünü silin. Silmeden önce DDU'daki otomatik sürücü yüklemeyi engelleyi açın sonra silin.

Bu linkten sisteminize uygun olanı indirin.

Teşekkürler. Peki hangi sürümü yüklemeliyim rx6600'ü alalı bir buçuk aya yakın oluyor. Hazır sistem olarak aldım driver hazır kurulu geldi. RX 570 kullanıyordum önceden bazen güncelleme geldiğinde driver sapıtıyordu çökmeler oluyordu yeni güncelleme ile düzeltiliyordu vs. bunda da bu tarz problemler var mı en stabil hangi versiyon çalışır?

Teşekkürler. Peki hangi sürümü yüklemeliyim rx6600'ü alalı bir buçuk aya yakın oluyor. Hazır sistem olarak aldım driver hazır kurulu geldi. RX 570 kullanıyordum önceden bazen güncelleme geldiğinde driver sapıtıyordu çökmeler oluyordu yeni güncelleme ile düzeltiliyordu vs. bunda da bu tarz problemler var mı en stabil hangi versiyon çalışır?
Adrenalin 21.10.2 Recommended (WHQL) olanı öneririm. Diğerleri beta sayılır. Ben hep WHQL kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı