AMD Virtual Super Resolution açılmalı mı?

thor242

Decapat
Daha fazla  
Şimdi sistemim RX 570 4 GB 16 GB RAM Ryzen 3 2200G darboğaz sorunu zaten var birkaç forum baktım azaltılabilirmiş diyorlar eğer açarsak.

Sence açılmalımı tavsiyeniz nedir? FPS düşmesi falan yapar mı?

Şimdi sistemim RX 570 4 GB 16 GB RAM Ryzen 3 2200G darboğaz sorunu zaten var birkaç forum baktım azaltılabilirmiş diyorlar eğer açarsak.

Tavsiye etmiyorum hocam, RX 7700 XT karta sahibim 1080p monitor kullanıyorum yüksek veya düşük çözünürlük için açtığımda bende de FPS sorunu olmuştu, konuyu araştırdığımda işlemci upgrade yaparsam bu sorunun düzeleceğini görmüştüm. Sizde tavsiyem bu yönde olur açmanızı önermem.

VSR ile 2K filan yaparsanız darboğaz ortadan kalkabilir ama FPS yükselmez. Düşer veya benzer kalır, oyundan oyuna değişir.
FPS yükseltmek için işlemci şart ne yazıkki.

ankart a320m r önce işlemcimi yükseltiyim yoksa ? anakartımı ya işlemci desteklemesi lazm ryzen 5leri
Üst düzey birşey almıyacağınız için anakartı değiştirmenin lüzmu yok. Ryzen 5'leri destekliyor ama Ryzen 5000 serisi için BIOS güncellemesi gerekebilir. Yaptıktan sonra R5 5600 alabilirsiniz, kalıcı bir şekilde darboğaz gider bu ekran kartı ile.

Üst düzey birşey almıyacağınız için anakartı değiştirmenin lüzmu yok. Ryzen 5'leri destekliyor ama Ryzen 5000 serisi için BIOS güncellemesi gerekebilir. Yaptıktan sonra R5 5600 alabilirsiniz, kalıcı bir şekilde darboğaz gider bu ekran kartı ile.
teşekkür ederim o zaman sağolun

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı