AMD vs Intel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusacağım artık bu konudan:) İkinci sayfa civarları tartışma çıkacak nasıl olsa:)

Benim tercihim Intel. Evet daha pahallı, biliyorum F/P değil ama AMD ile yaşadığım sorunlardan sonra tercihim Intel şu an. Ben alacak olsam Intel alırım. Ama kimseye de git illa Intel al demem. Bütçe meselesi biraz da bu.

F/P AMD
Performans ve stabilite için Intel.

Video’yu iyi izleyin arka planda birkaç tane oyunun açık olduğunu söylüyor.
Yoksa 100 derece ıntel’de mümkün değil normal şartlarda. Bir de sanırım Intel stok soğutucu kullandılar.
9700K 60 dereceyi geçmez oyunlarda iyi bir soğutma ile.
Mümkün değil mi? Zaten olay bu. Hem işlemci pahalı hem üstündeki soğutucu dandikse o firmanın savunmacılığını yapmak sizce mantıklı mı? Bu arada AMD de stabil bilginiz olsun.

Mümkün değil mi? Zaten olay bu. Hem işlemci pahalı hem üstündeki soğutucu dandikse o firmanın savunmacılığını yapmak sizce mantıklı mı? Bu arada AMD de stabil bilginiz olsun.
9700K soğutucu ile satılmıyor. Intel sotk soğutucusu aşırı derecede dandik AMD'ninki gibi değil. Her konuda seninle tartışmak istemiyorum. Sürekli bir şeylere itiraz ediyorsun ama yeteri kadar bilgin yok.
Ben firma savunuculuğu yapmıyorum bir şeye iyi ya da kötü demek reklam değildir. 100 kere söylemekten yoruldum.
Aç bir bak aynı soğutucu ile Intel ve AMD'nin ısı değerlerine. Stok diyorsun da forum AMD işlemcilerin ısı sorunları ile dolu.

9700K soğutucu ile satılmıyor. Her konuda seninle tartışmak istemiyorum. Sürekli bir şeylere itiraz ediyorsun ama yeteri kadar bilgin yok.
Aç bir bak aynı soğutucu ile Intel ve AMD'nin ısı değerlerine. Stok diyorsun da forum AMD işlemcilerin ısı sorunları ile dolu.
Senden bilgi öğrenecek halim yok intelin genel işlemcileri böyle dandik soğutuculu. Bu sorunların olması şuan TR de çoğu insan AMD işlemci aldığı için olabilir mi? Beyin bedava biraz düşün.

Senden bilgi öğrenecek halim yok intelin genel işlemcileri böyle dandik soğutuculu. Bu sorunların olması şuan TR de çoğu insan AMD işlemci aldığı için olabilir mi? Beyin bedava biraz düşün.
Aynen aynen.

Ne kadar sığ bir bakış açısı.
Pazar payı Intel %82
AMD %18
Rica ediyorum yazma artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı