AMD vs NVIDIA Ekran kartı

Sürücü problemi yanlış sürücü yüklemekle ilgili forumda sorarsa hangisini indirmesi gerektiğini sorun yaşamaz.

Yanlış driver yüklkeme nasıl bir şey AMD'nin sitesinden indiriyorsun işte. RX6800 var çok memnunum ama NVIDIA gerçekten ekran kartların Mercedes'i.

WattMan olayından bahsediyom tüm forumlarda dönüyor yanlış driver kurulum sonucu BIOS ayarlarıyla oynama sonucu oluşan hata diye.

İkisinin de olayı kalite yükseltme veya performans modunda kalite düşürmeme ben her şeyleri %100 aynı demedim FSR zaten DLSS'den az da olsa kötü bunu kabul ediyoruz etmeyen fanboydur zaten.
Nvidia açık ara kalite ve stabilite olarak AMD'nin önünde, AMD kartlarda her an bir problem oluşabilir, kaliteli kartlar değiller. Fiyat performans olarak isteyen kişiler almakta özgürler, DLSS ve FSR bambaşka iki ayrı ölçeklendirme teknolojisi.

Sürücü problemi yanlış sürücü yüklemekle ilgili forumda sorarsa hangisini indirmesi gerektiğini sorun yaşamaz.

Hocam anlıyorum AMD CEO'su olabilirsiniz ama yaşanan şeyler ortada WattMan var çökme var olabiliyor yanlış sürücü vs değil sadece. Adam günceli de kuruyor olabiliyor. Bir sürü konu var. Ekran kartını satan var.

Bir gerçek var NVIDIA stabil. Bunu hep pas geçip AMD zorlamanın da manası yok böyle dersiniz alan kişi problemleri çözemez ise ne olacak? Bu kadar net konuşmayın elektonik bazen şans işidir.

İkisinin de olayı kalite yükseltme veya performans modunda kalite düşürmeme ben her şeyleri %100 aynı demedim FSR zaten DLSS'den az da olsa kötü bunu kabul ediyoruz etmeyen fanboydur zaten.

Dostum pelikanlara iyi bak, FSR'da neredeyse yarı yarıya gözükmüyor. DLSS'de ise native ile aynı hatta uzaktaki nesneler daha net.
Kaldı ki bu FSR 2.2 ve destek bile almadı. AMD sözde FSR 3.0 çıkaracaktı ancak hala ses seda yok.

Ben AMD hiç kullanmadım 1 ay önce falan fikrim değişti fiyat olsun performans olsun daha iyi gözüktü gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…