Bizzat kendim RX 5600 XT kullanıyorum. Ve ben sadece bir kullanıcı/müşteriyim beni hiçbir marka ilgilendirmez fanboy olmaya da gerek yok benim tarafımdan kart hakkında açılmış konulara da bakabilirsiniz belki böyle anlarsınız.
Karttan karta değişir fan boy çok var. Aynı fiyata 15-20 FPS fark eden kartlar var. Birinde driverlarla sorun yaşayan çok. İkisini de kullanmış biri olarak kesin şu diyemiyorum ama hayatında hiç AMD kullanmayan biri ya da NVIDIA kullanmayan biri çok rahat kötüleyebiliyor karşı firmayı.
@266305
Senin fanboy olduğunu iddia etmedim?
AMD Vs NVIDIA bu başlık genelleme yaptığını gösteriyor.
Ayrıca verdiğin bilgiler ve isteğin gene eksik sonradan yazmışsın hatta onlar bile eksik güldürme beni.
Driver sorunları eskisi kadar olmasa da nadir olarak bulunmakta hala. AMD kartlar daha çok şans işi. Bazısında hiç sorun çıkmıyor mis gibi, bazısında ise hata üstüne hata. WattMan hataları meşhur zaten. Kullanan arkadaşımda oyunlar vesaire yaptığı ayarlar ne olursa olsun küçük ekranda başlıyor. Hiçbir şeyi tam ekranda başlatmıyor. Dediğim gibi şans işi yani. Aynısı NVİDİA'da olamaz mı? Tabii ki olur ama daha düşük bir ihtimal.