EXrowi Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #41 Kesinlikle NVIDIA işlemcide de Intel. Son düzenleme: 18 Şubat 2021
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.067 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #42 iyimisinDAYI dedi: RTX 3060 Ti onu DLSS ve RTX de geçiyor. Genişletmek için tıkla... Ama kas olarak daha güçlü. Çok daha iyi bir OC potansiyeli var.
iyimisinDAYI dedi: RTX 3060 Ti onu DLSS ve RTX de geçiyor. Genişletmek için tıkla... Ama kas olarak daha güçlü. Çok daha iyi bir OC potansiyeli var.
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #43 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ama kas olarak daha güçlü. Çok daha iyi bir OC potansiyeli var. Genişletmek için tıkla... Ama ben yine de RTX 3060 Ti seçerdim.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ama kas olarak daha güçlü. Çok daha iyi bir OC potansiyeli var. Genişletmek için tıkla... Ama ben yine de RTX 3060 Ti seçerdim.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.067 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #44 EXrowi dedi: Kesinlikle NVIDIA işlemcide de öyle. Genişletmek için tıkla... Nvidia işlemcisi ne zaman çıktı? Bu kadar olmaz ama.
EXrowi dedi: Kesinlikle NVIDIA işlemcide de öyle. Genişletmek için tıkla... Nvidia işlemcisi ne zaman çıktı? Bu kadar olmaz ama.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.943 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #45 Let the Fanboys war begin...
EXrowi Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #46 Hamza Ensar Sağlam dedi: NVIDIA işlemcisi ne zaman çıktı? Bu kadar olmaz ama. Genişletmek için tıkla... Karışıklık olmuş yazarken düzelttim
Hamza Ensar Sağlam dedi: NVIDIA işlemcisi ne zaman çıktı? Bu kadar olmaz ama. Genişletmek için tıkla... Karışıklık olmuş yazarken düzelttim
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 922 Çözümler 2 Yer Jant 18 Şubat 2021 #47 278101 dedi: Vaziyet alın. Birazdan burası karışacak. Eki Görüntüle 884453 Eki Görüntüle 884462 Genişletmek için tıkla... İntel'in duruşa bak. xd
278101 dedi: Vaziyet alın. Birazdan burası karışacak. Eki Görüntüle 884453 Eki Görüntüle 884462 Genişletmek için tıkla... İntel'in duruşa bak. xd
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.170 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Kazakhstan Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #48 Ascendency dedi: Kullanıcı dostu anlamında ne demek istiyorsunuz? Sonuçta bu işletim sistemi veya program değil. Sadece donanım. Konuyu ön fikir alma amacıyla açtım. Daha sonra tabii ki araştırırım. AMD'nin avantajları neler öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyat performanstan başka ne diyebilirim? Fiyatlar ortada, iyi fiyata iyi donanım çıkartan firmalar 1-0 öndedir.
Ascendency dedi: Kullanıcı dostu anlamında ne demek istiyorsunuz? Sonuçta bu işletim sistemi veya program değil. Sadece donanım. Konuyu ön fikir alma amacıyla açtım. Daha sonra tabii ki araştırırım. AMD'nin avantajları neler öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyat performanstan başka ne diyebilirim? Fiyatlar ortada, iyi fiyata iyi donanım çıkartan firmalar 1-0 öndedir.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 18 Şubat 2021 #49 Danotella dedi: Fiyat performanstan başka ne diyebilirim? Fiyatlar ortada, iyi fiyata iyi donanım çıkartan firmalar 1-0 öndedir. Genişletmek için tıkla... Hangi kartın iyi olduğunu nasıl anlayabilirim? Oyun testlerine bakmak hariç ne yapılabilir?
Danotella dedi: Fiyat performanstan başka ne diyebilirim? Fiyatlar ortada, iyi fiyata iyi donanım çıkartan firmalar 1-0 öndedir. Genişletmek için tıkla... Hangi kartın iyi olduğunu nasıl anlayabilirim? Oyun testlerine bakmak hariç ne yapılabilir?
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #50 Ascendency dedi: Hangi kartın iyi olduğunu nasıl anlayabilirim? Oyun testlerine bakmak hariç ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Foruma sor hangi kartın bu kartan daha iyi olduğunu sana söylerler.
Ascendency dedi: Hangi kartın iyi olduğunu nasıl anlayabilirim? Oyun testlerine bakmak hariç ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Foruma sor hangi kartın bu kartan daha iyi olduğunu sana söylerler.