Dostum. 1 yıl sonra ilk çıkan kartı almayacağım. Şu anki kartlardan, şu anki güncel oyunları rahat oynatabilecek bir kart arıyorum.
Piyasa düzeldiği zaman RTX 3060 Tİ.
Dostum. 1 yıl sonra ilk çıkan kartı almayacağım. Şu anki kartlardan, şu anki güncel oyunları rahat oynatabilecek bir kart arıyorum.
Piyasa düzeldiği zaman RTX 3060 Tİ.
Kesinlikle AMD olacak diye bir şart yok. Hangisi daha iyi olacaksa o olsun.NVİDİA sayesinde RTX ve DLSS var.
Fan boy filan değilim ama cidden mükemmel bir şey.
Edit : NVİDİA RTX 2060 stoklara gelince alabilirsiniz veya GTX 1080 Ti hala iyi.
NVİDİA istemiyorsanız
SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB.
Tamam ben de diyorum ki bir yol sonra ne olacagini bilemeyiz. Belki fiyatlar iki katina cikacak? Su an bu butcene X ekran kartini onersem, bir yol sonra ayni seyi onermeye devam etmeme ihtimalim var. Istegin mantikli degil.Dostum. 1 yıl sonra ilk çıkan kartı almayacağım. Şu anki kartlardan, şu anki güncel oyunları rahat oynatabilecek bir kart arıyorum.
Kullanıcı dostu anlamında ne demek istiyorsunuz? Sonuçta bu işletim sistemi veya program değil. Sadece donanım.AMD kullanıp memnun olan biri için AMD iyidir, NVDIA kullanıp memnun olan için NVDIA iyidir. Bence hangisi kullanıcı dostu ise, o üstündür.
Konuyu ön fikir alma amacıyla açtım. Daha sonra tabii ki araştırırım. AMD'nin avantajları neler öğrenmek istiyorum.Tamam ben de diyorum ki bir yol sonra ne olacagini bilemeyiz. Belki fiyatlar iki katina cikacak? Su an bu butcenle X ekran kartini onersem, bir yol sonra ayni seyi onermeye devam etmeme ihtimalim var. Istegin mantikli degil.
AMD'nin avantajı nedir? Neden bu kadar insan kullanıyor?
Ikisinin de birbirine karsi ustunlugu ya da avantaji yok. Bu soru icin model belirtmeniz gerekli. Genel olarak bir sey soylenemez.AMD'nin avantajları neler öğrenmek istiyorum.
RX5700 XT 8GB ve RTX 2060 6GB karşılaştırılırsa hangisi daha avantajlı? Şu an aralarında 2.200 TL fiyat farkı var ve AMD olanı bütçemi geçiyor. Sadece merak ettim.Ikisinin de birbirine karsi ustunlugu ya da avantaji yok. Bu soru icin model belirtmeniz gerekli. Genel olarak bir sey soylenemez.
Benim butcemdeki ekran kartlari arasinda bir kiyas yap dersen yine yukariya doneriz hocam.
NVIDIA daha iyi olabilir ama RX 6700 XT çıkıyor daha iyi olur.
2060, 5700 XT'ye karsi rakip bile olamaz. Sebebi ise zaten rakibi olmamasi. 5700 XT ile 2060s kiyasi yapilir.RX5700 XT 8GB ve RTX 2060 6GB karşılaştırılırsa hangisi daha avantajlı? Şu an aralarında 2.200 TL fiyat farkı var ve AMD olanı bütçemi geçiyor. Sadece merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.