AMD vs NVIDIA

RPCS 3 gibi emülatörlerde çok vakit geçiriyorum eğer 12400F ile 5700X arasında çok fark yoksa tabii ki ekran kartı iyi olanı alacağım.

RPCS3 hakkında bişey sorabilir miyim? Yakın zamanda CFW indirip kurdum üstüne multiman kurdum fakat ne yaptıysam oyun filan çalıştıramadım. 8001002 hatasını veriyor. Ne yapmalıyım?

RPCS 3 gibi emülatörlerde çok vakit geçiriyorum eğer 12400F ile 5700X arasında çok fark yoksa tabii ki ekran kartı iyi olanı alacağım.

RPCS 3 genelde işlemci gücüne çok ihtiyaç duyuyor 10600KF bir işlemciye ve 1660 Ti'a sahibim önceden 10100F kullanıyordum ve 25 28 FPS alıyordum şu an sabit 60.

Yeni nesil ekran kartları çok kısa sürede çıkıyor. Hızlarına yetişemiyoruz. Mesela şuan rtx 4000 serisi ekran kartları var, ama ben rtx 2000 serisi ekran kartlarının yeni geldiğini dün gibi hatırlıyorum. Ben artık ekran kartı ve pc oyun lobilerinin olduğunu, bu 2 lobinin birlikte hareket ettiğini, pc oyun lobisinin bilerek ve isteyerek yeni çıkan ekran kartlarını zorlayacak bir şekilde oyun geliştirdiğini düşünmeye başladım.

RPCS3 hakkında bir şey sorabilir miyim? Yakın zamanda CFW indirip kurdum üstüne multiMAN kurdum fakat ne yaptıysam oyun filan çalıştıramadım. 8001002 hatasını veriyor. Ne yapmalıyım?

Multimana gerek yok sanırım ben hiç multiMAN kurmadım oyunları Google'dan bulup programın içine atıyorum bir de keyleri oluyor onları atıyorum sonra oyunlar çalışıyor direk.

Multimana gerek yok sanırım ben hiç multiMAN kurmadım oyunları Google'dan bulup programın içine atıyorum bir de keyleri oluyor onları atıyorum sonra oyunlar çalışıyor direk.

Siz orijinal oyun mu çalıştırıyorsunuz? Ben korsan oyun denemek istedim çalışacak mı diye o yüzden CFW kurdum ama multiman ile oyunu açınca o hatayı veriyor.

Siz orijinal oyun mu çalıştırıyorsunuz? Ben korsan oyun denemek istedim çalışacak mı diye o yüzden CFW kurdum ama multiMAN ile oyunu açınca o hatayı veriyor.

Yok oyunlar dosya şeklinde iniyor hiç multimana vesaire gerek yok psndlv4 gibi sitelerden indiriyorum.

Intel'in bir devrim yapmasını bekliyorum ekran kartı konusunda önümüzdeki 5 6 senede NVIDIA ve AMD'yi yakalaması sizce ne kadar muhtemel.

Vall ben ne yaptıysam oyun filan çalıştıramadım. Neyi yanlış yaptığımı da tam bilmiyorum.

Vall ben ne yaptıysam oyun filan çalıştıramadım. Neyi yanlış yaptığımı da tam bilmiyorum.

Bu rehberde oyun nasıl kurulacağını da anlatıyorum. Bütün oyunlar için geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…