AMD vs NVIDIA

Aynen öyle. Hem işlemcisi hem de ekran kartı daha güçlü oluyor.
Şimdi her kafadan ayrı ses çıkıyor ben bu rx6700 xt li sistemi alırsam eğer sürekli hatalar ile veya surucu guncellemesiyle pek kafam agriyacakmı çünkü bilgisayarlar hakkında pek deneyime sahip değilim sürücü güncellemesini falan bugun ilkdefa duydum desem umarim çok köylü olmam

Nvidia işleri karışık ve pahalı yollardan hallederken, AMD daha basit çözümlerle ile teknoloji üretiyor.

Nvidia şu an daha iyi ama çok güç tüketiyor.
AMD daha az güç tüketimiyle daha güzel çözümler üretiyor ama hayvani bir güç istiyorsan Nvidia alacaksın.

Aynen öyle. Hem işlemcisi hem de ekran kartı daha güçlü oluyor.

Sanırım birkaç gün önce A320 çipsetli bir anakart vardı A520 yapmışlar daha iyi olmuş sistem.

Bende şöyle bir soru bırakayım sizce 12400F + 6700XT mi yoksa 5700X + 6650XT mi?

Kullanım amacı ne olacak? İşlemci gücü daha ön plandaysa sizin için 5700X. AAA oyunlar oynuyorsanız 6700XT.

Bende şöyle bir soru bırakayım sizce 12400F + 6700XT mi yoksa 5700X + 6650XT mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartları arasında UÇURUM var.

Sanırım birkaç gün önce A320 çipsetli bir anakart vardı A520 yapmışlar daha iyi olmuş sistem.

Kullanım amacı ne olacak? İşlemci gücü daha ön plandaysa sizin için 5700X. AAA oyunlar oynuyorsanız 6700XT.
Aynen bende o konu hakkinda A320M modelinin düşük gelip gelmeyeceği ile alakalı konu açmıştım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı