AMD vs NVIDIA

GTA 6 için NVIDIA tercih etmen daha iyi olur GTA 6 çok umurunda değilse fark etmez.
Ne alaka? Sanki GT 1030 açacak da 7900XTX açamayacak gibi konuşmuşsunuz ancak NVIDIA olması hiç önemli değil "GTA 6 kaldırması" için.

Ne alaka? Sanki GT 1030 açacak da 7900XTX açamayacak gibi konuşmuşsunuz ancak NVIDIA olması hiç önemli değil "GTA 6 kaldırması" için.

DLSS ten dolayı demiş olabilir belki ama zaten 5000 serisi alamam alsam bile en fazla 5060 8 GB oda bu dönemde aslında pek de iyi değil VRAM'i düşük ama açıkçası AMD ekran kartlarına pek ısınamadım o yüzden kararsızım fikirleriniz için teşekkür ederim.

O sisteme ikinci el 6800xt yakışır.

Düşük ve orta segmentte AMD, yüksek segmentte NVIDIA daha iyidir. Butcen icin 9060XT sistemlerin satisa cikmasini bekle. Eger sadece kart icin o butcede isen RTX 5070 alinir. Render icin evet AMD geride ama berbatta degil. Fazla ust duzey sekilde render almiyorsaniz pisman etmez.

AMD kaldırmaz demiyorum Ray Tracing performansı daha iyi NVIDIA'nın dediğimde yanlış bir şey yok.

RT performansi olarak RX9000 serisi oldukca iyi yazmak icin yazmayin su foruma. 5000 serisinin gerisinde sadece biraz. 4000 serisinden iyi.

AMD ekran kartlarına pek ısınamadım o yüzden kararsızım fikirleriniz için teşekkür ederim.
Şuanda 2. el miningli RX 6600 XT kullanıyorum ve gayet memnunum en ufak sorun yaşamadım.
Geçmişte de R9 280X ve 3 farklı RX 580 gibi ekran kartları kullandım. En ufak bir yamuk yapmadı bana sağolsun.

9000 serisi civarına çıkacağımı sanmıyorum şu an 1650 4 GB Low profile kullanıyorum maalesef o zaman bütçem ona yetmişti 7000 serisi bile bana devrim gibi olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…