Ne alaka? Sanki GT 1030 açacak da 7900XTX açamayacak gibi konuşmuşsunuz ancak NVIDIA olması hiç önemli değil "GTA 6 kaldırması" için.GTA 6 için NVIDIA tercih etmen daha iyi olur GTA 6 çok umurunda değilse fark etmez.
Ne alaka? Sanki GT 1030 açacak da 7900XTX açamayacak gibi konuşmuşsunuz ancak NVIDIA olması hiç önemli değil "GTA 6 kaldırması" için.GTA 6 için NVIDIA tercih etmen daha iyi olur GTA 6 çok umurunda değilse fark etmez.
Ne alaka? Sanki GT 1030 açacak da 7900XTX açamayacak gibi konuşmuşsunuz ancak NVIDIA olması hiç önemli değil "GTA 6 kaldırması" için.
Ray Tracing performansı daha yüksek.
Ne alaka? Sanki GT 1030 açacak da 7900XTX açamayacak gibi konuşmuşsunuz ancak NVIDIA olması hiç önemli değil "GTA 6 kaldırması" için.
O sisteme ikinci el 6800xt yakışır.Merhaba. Sistem toplayacağım AMD ekran kartı mı almalıyım NVIDIA mı ekran kartı almalıyım, çok kararsız kaldım. 25 30 bin lira arası bir sistem toplamayı düşündüm hatta ekran kartını temiz 2. el bulursam öyle de alabilirim. Malum fiyatlar çok fazla. Fikirlerinizi bekliyorum.
AMD kaldırmaz demiyorum Ray Tracing performansı daha iyi NVIDIA'nın dediğimde yanlış bir şey yok.
Şuanda 2. el miningli RX 6600 XT kullanıyorum ve gayet memnunum en ufak sorun yaşamadım.AMD ekran kartlarına pek ısınamadım o yüzden kararsızım fikirleriniz için teşekkür ederim.
GTA 6'nın Ray Tracing ile alakası yok, zaten her GPU açamaz o teknolojiyi, ayrıca AMD'nin 9000 serisinde yaptığı iyileştirmeler hakkında bilgin yok galiba?
Düşük ve orta segmentte AMD, yüksek segmentte NVIDIA daha iyidir. Bütçen icin 9060XT sistemlerin satisa cikmasini bekle. Eger sadece kart icin o butcede isen RTX 5070 alinir. Render icin evet AMD geride ama berbatta degil. Fazla ust duzey sekilde render almiyorsaniz pişman etmez.
RT performansi olarak RX9000 serisi oldukca iyi yazmak icin yazmayin su foruma. 5000 serisinin gerisinde sadece biraz. 4000 serisinden iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.