AMD vs NVIDIA

9000 serisi civarına çıkacağımı sanmıyorum şu an 1650 4 GB Low profile kullanıyorum maalesef o zaman bütçem ona yetmişti 7000 serisi bile bana devrim gibi olacak sanırım.

9060XT butceniz icinde olur hocam. 5060 fiyatinda.

bu fiyat bandında amd daha çok F/P amd oneririm

Aslında fiyatlar iyiymiş tabii Türkiye'ye o fiyata gelirse aklımda bulunsun son zamanlarda donanımları pek takip etmiyorum.

Aslında fiyatlar iyiymiş tabii Türkiye'ye o fiyata gelirse aklımda bulunsun son zamanlarda donanımları pek takip etmiyorum.

Sahsen sistemlerinin 30K bandinda rahatca bulunacagini veya toplanabilecegini dusunuyorum ilk etapta. F/P olarak oldukca iyi bir kart.

Sahsen sistemlerinin 30k bandinda rahatça bulunacagini veya toplanabilecegini dusunuyorum ilk etapta. F/P olarak oldukca iyi bir kart.

Peki genel olarak toplamamı önerirsiniz hazır sistemmi eskiden toplama çok mantıklıydı ama şu an değil gibi.

Peki genel olarak toplamamı önerirsiniz hazır sistemmi eskiden toplama çok mantıklıydı ama şu an değil gibi.

Tek bir siteden toplamak mantiksiz. Fiyatlara ve hazir sistemlerdeki parca kalitesine gore ise farkli sitelerden en ucuz sekilde toplamak veya direkt hazir sistem almak arasinda tercih yapilmali.

RTX 5060 alınabilir bir kart değil (RTX 5060M dışında). Kartın kendi potansiyeli sınırlandırılmış.

GTA 6'nın tabii ki RT ile alakası var ışıklandırmalar için hala 20 yıllık teknoloji mi kullanacaklar.
RT ve Ray tracing zorunlu şeyler değil, ne yapacaklar zorla mı dayatacaklar?

RT ve Ray tracing zorunlu şeyler değil, ne yapacaklar zorla mı dayatacaklar?
Yeni çıkan oyunlar yavaş yavaş Ray Tracing zorunlu olarak geliyor. Ondan bahsediyordur arkadaş. Örnek: AC: Shadows, Indiana Jones and the Great Circle. GTA VI'nın trailerından anladığımız kadarıyla RT'ye hayvan gibi abanmışlar. Bence GTA VI'da da RT kapatılamayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…